łeee, a już się cieszyłem na spotkanie. Z Crazybiczasem (czyli moim bratem) bym przyjechał, chociaż 166 na weekend nie wezmę do rodzicę jej potrzebują. Merde!
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
ROBIMY I KONIEC !!! najwyżej nas będzie kilku
trza być twardym a nie mientkim
hm ?
Ok, Wera. Porozmawiam jutro z bratem, chociaż sądzę że jego nie trzeba na to namawiać. Maltę widać właściwie z okna (na pierwszym piętrze) zatem daleko nie musimy jechać. Najważniejsze to dzień, godzina i miejsce. Pogoda zapowiada się znakomicie, zatem może być całkiem przyjemnie. Oby tylko jak najwięcej Alfetek się pojawiło
Przy okazji:
W środę byłem ze 166 w Antoninku (Pol-car) i jak zwykle było na co popatrzeć. Kierownik serwisu przy okazji rozmowy na temat 159'ki rzekł, że rzadko je widuje w serwisie. Ja jednak się na niego spojrzałem i odpowiedziałem: po co pan to mówi? Przecież Belle się nie psują! Ludziska które mówią inaczej nigdy się nimi nie rozkoszowili! Ne c'est pas?
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
Model: Inny
Silnik: 1.5 16v
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-04-13, 18:29
wera napisał/a:
ROBIMY I KONIEC !!! najwyżej nas będzie kilku
trza być twardym a nie mientkim
hm ?
Tak jest! Twardym trza byc hehehe...
Ja będę na pewno , wprawdzie jeszcze nie alfą a 126p ale to nic...
Więc Wera nie przejmuj się i przyjeżdzaj nawet merolem...
Zdaje się że jeszcze nie zostało ustalone tak do końca gdzie i o której...mam propozycję...
Jadąc dawną Majakowskiego w strone Śródki, za hotelem Park, po prawej stronie jest taki mały parking, mniej wiecej na wysokości stacji benzynowej...może tam? i potem zastanowimy się co dalej... a jeśli chodzi o godzinę to proponowałbym okolice 18 - 19...
Rozumiem że mówimy o niedzieli, a nie sobocie? Wieczorem dam potwierdzenie, czy się z bratem pojawimy. Sugeruję tylko aby Belle mimo wszystko się pojawiły, bo tylko z jedną smutno może być. Spróbuję zabrać ze sobą 166 ale jest to niestety mało prawdopodobne.
Co do miejsca, mi pasuje chyba że preferujecie przeciwną stronę Malty, od ulicy Warszawskiej. Zaraz za Śródką, przy kościele. Jest tam parking na którym czasami stają cieżarówki
Ostatnio zmieniony przez dasintra 2007-04-13, 18:42, w całości zmieniany 2 razy
Sobota może być, jednakże tylko do 17'tej w naszym przypadku gdyż brat jest już "zarezerowany" na wyjście do centrum wieczorem. Niedziela pasuje o każdej porze dnia i wieczora.
Proponuję, aby każdy napisał jaki termin mu pasuje i najlepiej potwierdził swoją obecność bo się już późno robi.
To może zaproponuję niedzielę powiedzmy o godz 17 , w tym samym miejscu o którym pisałem wcześniej....
Mam nadzieję że niedziela będzie bardziej ludziom pasowała...
Nam pasuje, godzina 1700 również.
Co do tego parkingu, to jadąc od Karlika (Volvom Jaguary i to trzecie straszne) znajduje się on po prawej stronie? Tuż za stacją benzynową? Pytam, bo przyznam że okrutnie tej trasy nie lubię. Ludzie jeżdżą na złamanie karku, śmiertelność najwyższa w Poznaniu i brak miejsca do zawracania. Dlatego chciałbym miec pewność co do dokładnego miejsca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum