A moze zorganizujemy cos w tych okolicach byl bym bardzo szczesliwy ;] szkoda ze nie mam neta ale moze ktos na kom mnie poinformuje na kiedy sie cos wykreci ;]
ok to moze ja cos zapodam 27 maj czyli niedziela godzina 16 ;] Bydgoszcz przy hali Łuczniczka przy kominie sa jacys chetni?? Trzeba u nas tez zrobic jakis spocik
Witam, mam sprawe do alfaholikow z okolic z tematu ;] sprawa wyglada tak ;] za tydzien w niedziele tj 10 czerwca jestem z moim Skarbem (czt. Aga) dwa lata i chcialbym jej zrobic taka mala niespodziewajke i zeby zjechalo sie pare alf i zrobic mini spocik bo z tego co zauwazylem ona chyba bardziej ciagnie do alfy niz ja tylko ze ona w te nowsze modele tylko typu 156 i 159 ;] wiec jak cos daloby sie zrobic piszcie ;]
Witam, mam sprawe do alfaholikow z okolic z tematu ;] sprawa wyglada tak ;] za tydzien w niedziele tj 10 czerwca jestem z moim Skarbem (czt. Aga) dwa lata i chcialbym jej zrobic taka mala niespodziewajke i zeby zjechalo sie pare alf i zrobic mini spocik bo z tego co zauwazylem ona chyba bardziej ciagnie do alfy niz ja tylko ze ona w te nowsze modele tylko typu 156 i 159 ;] wiec jak cos daloby sie zrobic piszcie ;]
dobra to juz pomine jutrzejszy dzien ale musimy cos zorganizowac bo jak zauwazylem wszystko jest daleko od nas a nie zawsze mozna tyle jechac wiec Alfista musimy cos razem zaczac kombinowac
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 2501 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-10, 11:26
_zagiel_, ostatni pojawiła się na allegro Alfa 155 czerwona i druga taka sama na cześci . Czy mógł bys podjechać obejżeć maske i lewy błotnik czy jest w dobrym stanie i jaki jest kod lakieru????? dzwonię do goscia ale nie odbiera telefonów http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2865139
oo 16tka za takie małe pieniadze... _zagiel_ daj na forum znac jak je obejrzysz w jakim są stanie, szczegolnie silniki, chodz po wygladzie to raczej cudow sie nie mozna spodziewac
co do spotu to mysle ze pare osob by sie znalazlo, dałoby sie jeszcze znaka na www.alfaromeo.pl bo tam jest paru ludzi z bdg
gadalem z nim kiedys bo chcialem je za obie chcial juz 5000 wiec teraz za 5500 to dziwne i pewnie zeszlo by cos nizej. Nie przygladalem sie jak mi powiedzial ze jednej silnik padl calkiem a w drugiej padl immobilizer, jutro pojade zobaczyc czy na czesci tez oddaje tylko napiszcie mi na priv na co mam patrzec ;] i jak duzo targowac
Koniec glupot wszyscy wkolo maja spoty a my nie :/ czas cos zorganizowac. Dalej zbieramy sie!!!!!!!!!! Kto chetny i jakie propozycje co do daty i miejsca ja jestem otwarty na propozycje ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum