Wysłany: 2007-01-03, 17:36 [Temat organizacyjny] Zlot zamykający sezon w sierpniu bądź
ja bym byl za atrakcjami motoryzacyjnymi... jakis tor, chocby gokartowy, sedziowie, stoper i dla wygranego butelka piwa
malo osob ma mozliwosc posmigac po torze... mozna by tez zaprosic posiadaczy innych aut do rywalizacji i zrobi sie pojedynek alfa vs rest of the world czy cos
A moze zlot na jakims torze, mozna poznac lepiej nasze belle w bardziej sportowym klimacie, jakis grill i inne atrakcje. Jak dla mnie to moze byc opcja 1 plus tor wyscigowy na jeden lub dwa dni aby kazdy mogł sobie poćwiczyc. Dodatowo przejazdy na czas cos w rodzaju odcinaka jak w KJSach. Moze udałoby sie załatwic jakiegos instrutora bezpiecznej i szybkiej jazdy. Wiem ze wiekszosc Alfaholików jest świetnymi kierowcami, ale nauki nigdy za wiele
A moze zlot na jakims torze, mozna poznac lepiej nasze belle w bardziej sportowym klimacie, jakis grill i inne atrakcje. Jak dla mnie to moze byc opcja 1 plus tor wyscigowy na jeden lub dwa dni aby kazdy mogł sobie poćwiczyc. Dodatowo przejazdy na czas cos w rodzaju odcinaka jak w KJSach. Moze udałoby sie załatwic jakiegos instrutora bezpiecznej i szybkiej jazdy. Wiem ze wiekszosc Alfaholików jest świetnymi kierowcami, ale nauki nigdy za wiele
Taki zlot byłby idealny TOR przedewszytkim
_________________ Fury
ALFA ROMEO 156 3.2 V6 GTA
0-200 km/h - 21 s
nom dokładnie wiele konkurencji mozna wymyslec chociazby jakies zawody druzynowe chociazby biegi plus jakies jak w "przedszkolu szarfy przez ktore bedziemy sie przeciskac bedzi ekupa smiechu
Myślę, że Gosia dobrze kombinuje
Jest cała masa zabaw i konkurencji, które można przygotować małym, a nawet czasem zerowym kosztem, które jednocześnie dadzą kupe zabawy.
A kasiore lepiej przeznaczyć na wynajem toru, ew. na "deser" sprawić sobie jakiś paintball, bo ostatnio chyba dobrze się "przyjął".
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
dobra ale jeśli to ma byc zlot ogólnopolski fanów Alfy Romeo to trza dac info na inne fora...
chociaż jak w tamtym roku zapodaliśmy na inne fora to wsumie niebyło za wielkiego zainteresowania od strony innych forumowiczów...mowa np o forach; ikar, i forum miłosników AR147... a gdyby wszyscy ludziska z każdego z forów pojawili sie na takim zlociku to by była niezła imprezka... nio nic... wsumie mamy jeszcze troszku czasu więc zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.0 TS
Rocznik: 1997
Wiek: 32 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 88 Skąd: Kraków (skawina)
Wysłany: 2007-01-04, 22:14
(Marzena) ekipa alfaholików potrafi się bawić w każdych warunkach,wariant 1 jest idealny,na pewno nikt nie będzie narzekał na nudę - a jak będzie narzekał to mu się Korcza podeśle )
_________________ 156 2.0 TS
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-06, 10:23
radek155 napisał/a:
Ostatnio Gosia wysłałą maile do wszystkich członków IKAR-a (coś koło 4 500 maili) z informacją o zlocie w Bielsku i odzew był zerowy. Podobnie z informacją na innych forach. Zainteresowanie było naprawdę znikome. Ale informacje na pewno damy
Odzew zerowwy to zobacz ile ludzi sie wtedy zapisało, moze jak Ty powysyłasz to odzew jakis bedzie, ale przynajmniej cos zrobiłam .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum