czasem zdaży mi się czegoś zapomnieć, ale bez przesady...
dla Mańka i dla Radka już wymyśliłem konkurs, (bardzo proszę abyście wzięli paszporty )
poza tym mam nadzieje ze sie wszyscy spotkamy na zlocie u nas w czerwcu i znów świetnie się pobawimy...
nad morzem jest miejsca tam gdzie ja jeżdze realnie tak na ok 500 osób oprócz stałych bywalców. także z pewnością się wszyscy się pomieścimy.
jeżli miałby ktoś ochotę wcześniej przyjechać to zapraszam proszę tylko o info i możemy się przejechać na półwyspe. zresztą jestem tam co tydzień jak nie jeżdze po polsce.
pewnie w ten weekend też odwiedze hel i pozdrowie od krakusów i ślązaków.
pozdrawiam
Oj, Piotrek ale robisz smaka na wypad do Was, ja na czerwcowym zlocie bede na 100%!
Szkoda ze to dopiero za 5miesiecy...
Ale jak bedziemy na głodzie to zbierzemy ekipe krakowską i ślaską i chyba Was wczesniej odwiedzimy
Pozdrowienia dla pomorza!!
Oj, Piotrek ale robisz smaka na wypad do Was, ja na czerwcowym zlocie bede na 100%!
Szkoda ze to dopiero za 5miesiecy...
Ale jak bedziemy na głodzie to zbierzemy ekipe krakowską i ślaską i chyba Was wczesniej odwiedzimy :mrgreen:
Pozdrowienia dla pomorza!! :D
Jestem za opcja nr. 1 + proby sprawnosciowe na torze.
Makaroniarze i ich przyjaciele + osby jadace za mna na tylnich miejscach (zlot w Czechach) juz mysla jak zamienic bolidy 900cc i 100cc na jakas AR. Wirus dziala i o to mi chodzilo.
Na zlocie pojawimy sie raczej napewno,
jestem za opcja nr 2!!!
a przy okazji to na 80 % bedzie organizowany III dniowy, ogólopolski piknik alfy romeo w Bielsku i to w 2 połowie sierpnia jak bede wiedział wszystko na 100% to dam znać!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
A czy alfiści bez alf będą mieli wstęp?:( Do wakacji powinienem już mieć swój środek lokomocji, ale co to będzie - pojęcia nie mam. 75 mi kupić nie chcą, uparli się na coś powyżej 2000 roku. A ja się uparłem na tylni napęd (bmw odpada;)). W każdym razie, jeśli alfiści bez alf będą mogli wjechać, jestem jak najbardziej za i jak tylko będę miał odpowiednią ilość funduszy, się pojawię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum