Zlot ma miec miejsce pod Wloclawkiem, w miejscowosci Skrzynki. Prowadzone sa rozmowy z wlascicielem pewnego placu, w celu udostepnienia na postawienie samochodow i rozstawienie namotow. W Skrzynkach mamy do dyspozycji: dwa sklepy spozywcze, dancingi, bary, pomosty no i oczywiscie jeziorko z plaza.
Plan zlotu
-1 lipca o godzinie 11:00 spotykamy sie przy Zakladach Azotowych Wloclawek na ulicy Krajowej 1
-Robimy przejazd pokazowy przez miasto
-Zajezdzamy nad jeziorko, wyciagamy kielbaski, piwka i keczup obowiazkowo z Wloclawka
Prosimy o wpisywanie checi przyjazdu na zlot, nawet jesli ma to byc tylko przyjazd na jeden dzien. Jest to wazne, zebysmy wiedzieli ile osob chcialo by przyjechac, poniewaz prowadzimy rozmowy z Salonem AR, a takze mamy zamiar rozreklamowac zlot w mediach. Im wiecej osob bedzie chetnych, tym wiekszy rozglos.
No ja moj Ojciec i nasza piękna 155 napewno bedziemy......
matka [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-07, 21:42
Będę na 100 co zabrać w razie....?
To wszystko pewne?
Tuti: A co chcesz brac? Alfa wystarczy, bo keczup jest na miejscu A na powaznie to w najgorszym (chyba, ze lubisz noce pod namiotem) bedziesz musial wziac ze soba namiot lub poprosic o miejsce w namiocie ktorego z kolegow z fora. Oczywisice jesli chcesz zostac na noc, do czego goraco zachecam:D Wnioskujac po podejsciu ludzi plan, ktory napisalem wyzej jest raczej pewny. A mozliwe, ze dojda jakies bonusy, bo sa rozmowy z salonem AR i Pan od placu wymaga, zebysmy sie skontakowali z mediami
Witam !
dzieki za zaproszenie chętnie skorzystam , wraz z tabunem 164-rek-jeśli można . Ja z kumplem na 95% a reszta ferajny -dam im znać!
Pozdrowionka!!!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Italiano [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-08, 23:20
Z checia sie pojawie
Mam nadzieje ze jeszcze sporo osob do nas dolaczy i na wlasna reke bede pytal posiadaczy Alf w swoim miescie czy by przypadkiem nie przylaczyli sie do zlotu
na 90% bede. mam nadzieje ze do tego czasu uzbieram na nowe alu, co by Alfinka ładnie wyglądała, bo moje mało interesująco wygladaja.
Ps. Majkel bedziemy mogli razem pojechac, Koszalin-Szczecinek prawie jedna trasa.
AlfaSound_mania [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-09, 15:20
Ej nie gadajcie w tym temacie tu tylkko sa zapisy gadajcie na tym drugim temacie na forum
[ Dodano: 2006-05-09, 16:21 ]
A tak na marginesie wy sie liczycie z tym ze za wjazd na ten parking i rozbiocie namiotu bedziemy musieli cos zaplacic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum