piotriix
Maciej-AR155
DUNIO
AlfaSound_mania
radek155
matka
Alfista
Rafał
Italiano
grabo_s
bassman
Wlodek_M
Emenems
Tomek ?
paweł
łukasz155
KER 156
ar145ts
seba8737
Grass-Fighter
luki166
Andrzej
rwww
Wozignoj
shallot
Jarecki
BladeRunner +5 z klubu Alfaclub
młody (wloclawek)
Waldemar Leszek
aganor
dolorress
Webmaster007
Monika
Yaro jedzie pozniej chyba ze uda sie Kamili zalatwic wolne
Marcin
Kajman1976
Ulasztum z rodzinka
Jurek
Kamur
Darpes jedzie tez pozniej
Daevit
Spike
Piotrek
Andrzej 99%
Scichy 1 dzien sob
Plcgd 99%
Albin jak wstanie
Canizzaro
Jarencja
-------------------------------------------------------------
Razem 49
przejrzalem caly temat i pospisywalem kto jedzie bo bylem ciekawy a ostatnia modernizacja byla chwile temu 15 maj
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Zlot ma miec miejsce pod Wloclawkiem, w miejscowosci Skrzynki. Prowadzone sa rozmowy z wlascicielem pewnego placu, w celu udostepnienia na postawienie samochodow i rozstawienie namotow. W Skrzynkach mamy do dyspozycji: dwa sklepy spozywcze, dancingi, bary, pomosty no i oczywiscie jeziorko z plaza.
Plan zlotu
-1 lipca o godzinie 11:00 spotykamy sie przy Zakladach Azotowych Wloclawek na ulicy Krajowej 1
-Robimy przejazd pokazowy przez miasto
-Zajezdzamy nad jeziorko, wyciagamy kielbaski, piwka i keczup obowiazkowo z Wloclawka
Prosimy o wpisywanie checi przyjazdu na zlot, nawet jesli ma to byc tylko przyjazd na jeden dzien. Jest to wazne, zebysmy wiedzieli ile osob chcialo by przyjechac, poniewaz prowadzimy rozmowy z Salonem AR, a takze mamy zamiar rozreklamowac zlot w mediach. Im wiecej osob bedzie chetnych, tym wiekszy rozglos.
Z powodu nagłych przyczyn losowych nie mogę przyjechać na zlot PROSZĘ O USUNIĘCIE MNIE Z LISTY UCZESTNIKÓW
Canizzaro [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-29, 18:27
Witam jestem a nawet jesteśmy nowi czyli ja i moja przyszła żona zapiszcie co prawda wpadniemy na 1 dzień ale na 100% bedziemy nikogo nie znamy ale raczej chyba miło zostaniemy przywitani, Niebieska GTV na TK
Jak ktoś jest z Kielc dawać na alkoholixxx@wp.pl i PW zawsze w dwie Belle ciekawiej
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-29, 21:15
nie no ja przyjade jako pasazer )) PKS-em Radzio mnie nie pusci :>
Właśnie sie dowiedziałem że pracuje sobota niedziela- Kiepska sprawa nie bedzie mnie ale bedzie moja poprzednia alfka i KAMEL - prośba przywitajcie go serdecznie
ja to mam zawsze przesrane - chyba rzuce robote -Pozdrawiam wszystkich!!!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Takie może głupie pytanie. Napisane jest że Spotykamy się przy zakładach Azotowych na Ul. Krajowej 1. Problem w tym że nie ma takiej ulicy . Jest trasa krajowa jedynka. A Zakłady Azotowe są przy Toruńskiej222. Właśnie wertuje mapę, bo nie znam Włocławka, a chce jakoś możliwie do was dojechać. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum