Namyślałem się i namyslałem czy warto, w końcu moja Alfa z tłumu sie nie wyróznia jak wasze, typowy orginał
Postanowyłem jednak dopisać się do listy, przyjade choćby na jeden dzień.
słuchy chodzą że z Bielska bedzie ok 5 alfek- na razie niepotwierdzone ale po powieszeniu ulotek paru kolesi dzwoniło po szczegóły- jak bede wiedział na 100% to dam znać!
pozdrówka
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Moja sytuacja jest niejasna. W zwiazku z tym ze kupilem sobie 155, musze spedzic przy niej troche czasu. Jest tam pare rzeczy do zrobienia i nie wiem czy sie wyrobie ze wszytskim do lipca....
Jak cos to przyjade PKS-em
No chyba ze kumpel z Koszalina bedzie jechal to sie z nim zabiore
Tuti na dzien dzisiejszym mam 11 aut aut ale niektorych masz juz wymienione w twojej liscie wiec popraw a wg to tak
zapisani u ciebie
Kamur,darpes,Daevit,spike
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Ostatnio zmieniony przez webmaster007 2006-06-21, 18:21, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum