!!!!!!!
ŚPIWORY - obowiązkowo prosze ze soba mieć!!!
Podnośnik i klucz do kół - obowiązkowo prosze ze soba mieć!!!
Rekawiczki sa zalecane (qad , park linowy ,wymiana koła)
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Ostatnio zmieniony przez Rafał 2006-09-07, 20:16, w całości zmieniany 2 razy
A co z żarciem
Rozumiem, że wszystko we własnym zakresie, ale czy sa przewidziane jakieś konkretne postoje na posiłki czy trzeba sobie za wczasu jedzonko skombinować
Czesc. Brzmi to wszystko fajnie. Trzeba miec "leb na karku",zaby to wszystko zorganizowac-tzrymamy kciuki. Wszystko sie uda duch alfy bedzie nad tym czowal. ha ha
Radek, jak dodajesz jakieś newsy w pierwszym poście to dodawaj może date przy danym punkcie, bo trudno się połapać co się nowego pojawiło.
Od siebie moge dodać kilka rad dla osób nadciągających z północy. Czesto jeżdzę z Warszawy do Bielska więc co nieco moge doradzić.
Na krajowej "1" jest ustawionych kilka fotoradarów, albo inaczej, stoi kilka skrzynek na fotoradary. Wszystkie skrzyżowania z tymi gadżetami są oznaczone niebieskimi tabliczkami, więc bądźcie czujni, żeby nie mieć pamiątki.
Uwaga na 2 takie skrzynki w Częstochowie, jedna jest przy ograniczeniu do 50/h
Jeden nietypowy fotoradar jest w Pszczynie (to kawałek za Tychami) na przejściu dla pieszych!!. Jest ograniczenie do 70 i radzę się stosować bo kolega ma tam ładne zdjęcie...
Co do lotnych ekip w sztywnych daszkach, to lubią stać w Tomaszowie Mazowieckim (jest zakręt w prawo i ograniczenie do 70), w Katowicach (identyczna sytuacja) i kilkaset metrów po minięciu zielonej tablicy "Bielsko-Biała" (lekko z górki, lekko w prawo i do 70). W tym ostatnim punkcie radze uważać, bo głupio się dać złapać 300m przed Tesco..
Jako, że część z Was pojedzie w piątkowe popołudnie to radzę skorzystać z obwodnicy i nie jechać przez Katowice. Odbicie na obwodnice jest w Wojkowicach, kilkaset metrów za takim dużym skrzyżowaniem z chyba 4 pasami. Trzeba odbić w prawo na Cieszyn.
Dla zainteresowanych w stronę Bielska. Mc Donaldsy są w Łodzi, na wysokości Piotrkowa, w Częstochowie, w Czechowicach-Dziedzicach.
KFC w Częstochowie za wiaduktem.
Jakby ktoś miał pytania to niech pyta.
Ostatnio zmieniony przez rigobert 2006-09-06, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
a ALFĘ szykujemy, a przyjedziemy POLONEZEM od Waldziora PUZONAUTY
Ps.: właśnie mamy intensywny trening przed najbardziej nieoficjalną częścią jutrzejszej imprezy. SOBIESKI I SOPLICA polegli już na polu walki
Jeden nietypowy fotoradar jest w Pszczynie (to kawałek za Tychami) na przejściu dla pieszych!!. Jest ograniczenie do 70 i radzę się stosować bo kolega ma tam ładne zdjęcie...
Sam ostrzegałem, a wczoraj jadąc do Bielska się zapomniałem i przeleciałem przez to przejście 120...
Ale nic nie błysnęło.. A powinno
Jechałem tam o północy.
Ja jestem juz na miejscu Informacja dla tych co jada od polnocy krajowa jedynka przed czestochowa spodziewajcie sie korka i utraty okolo godziny czasu w nim, proponuje zrobic objazd stara trasa przez radomsko!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum