Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 TS
Rocznik: 2000
Wysłany: 2006-07-04, 15:54 [Temat organizacyjny] PIKNIK ALFA ROMEO+WIELE ATRAKCJI ZAPIS
PIKNIK ALFA ROMEO+WIELE ATRAKCJI ,
Ciężko jest z terminem dwu miesięcznym powiedzieć "tak" na 100%. Ja mam chęć przyjechać, a czas może też się znajdzie. Na dziś mówię "TAK"!!!
Radziu okolice bielska to raczej bedzie poludniowa polska, a nie wschod...
Bede jechal po wakacjach na poludnie, jak zgra sie to ze zlotem to na 100% wpadne, moze nawet mame przywioze
A wiadomo juz chociaz w ktorym tygodniu wrzesnia to bedzie mozna zorganizowac?
Jak beda informacje odnosnie przyblizonego terminu to prosze o info... Mysle, ze najlepiej bylo by gdzies w polowie wrzesnia... Przynajmniej dla mnie
Hahahahahaha! Ja juz sie martwilem ze nie bedzie zlotu w wakacje! My z Agnieszka sie juz [piszemy!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Radziu i jeszcze mój brat ch7yba, bo ma na oku alfe 166 3 litry V6 z klima , skórą , piękny perłowy kameleon, + DVD z nawigacja!! Poza tym gdyby byl w Lublinie, chetnie służę noclegoem w Kraśniku - bo to 30 min drogi z LU. Byloby super, poza tym na nasze imprezy juz do końca będę śmigał )) A! Pozdro dla Was, czytałem recenzję zlotu hehehe Właśnie wróciłem z pracy i nie mialem kiedy dodać riposty!
Siemanko Radziu!!!
Widzę że wziąłeś się na poważnie za organizację zlotów- i bardzo fajnie.
Cieszę się że ten w Skrzynkach wypalił, że pogadaliśmy sobie. Było super!!!
Niestety nie wszyscy, którzy zapowiadali swój przyjazd na 100% pojawili się na zlocie dlatego myślę, że w przypadku takiej imprezy o której piszesz warto by wcześniej uiścić jakąś wpłatę w celu określenia swoich chęci.
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji że na zlot gdzie opłata wynosi 90 zł pojawia się 5 osób!
Taka wpłata zobowiązuje w jakiś sposób do podęcia ostatecznej decyzji.
Pozdrawiam Was czyli Ciebie i Gosię.
Silnik: 1.8TS 16V
Rocznik: 1998
Wysłany: 2006-07-04, 18:29
Witam
Jestem za.
Jestem z Radomia a więc mam niedaleko napiszcie coś o miejscu o terminie abym mógł sobie urlop zaplanować
--------------------------------------
Alfa Romeo 145 1.6 boxer
czarna Radom
Agnieszka [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-04, 18:46
Widzę, że Andrzej już się za nas zadeklarował. Mam tylko nadzieję, że w tym czasie nie wypadnie mi ani obrona, ani egzamin... Jak będzie blisko Kraśnika to zabieramy jeszcze ze sobą znajomych. A może dzięki temu dojdzie jeszcze jedna pasażerka (tylko tym razem AR 33) na forum
bardzo możliwe, że dam rade przyjechac, ale narazie nie jestem pewien na 100%
_________________ "(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców" C. McRae
AlfaSound_mania [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-04, 21:46
Radziu stary juz rób liste a mnie dawaj na szczyt:D:DNo i oczywiscie mojego Wujasa:D:DJakbys potrzebował pomocy w czyms to chetnie pomoge tak jak Ty pomogłeś mi przyjezdzam na sto procent
U mnie sytuacja wyglada podobnie...
Musze wiedziec wczesniej konkretny termin, zeby nie bylo jak w Skrzynkach (ze przyjechalem za pozno, bo mnie egzaminy przytrzymaly).
Koszta 90 zl za dobrze zorganizowana impreze sa do przejecia.
Jak na dzisiaj to jestem zadeklarowany na 100% i jesli bedzie trzeba jakiejs zaliczki to tez nie bedzie to problemem.
Tak wiec czekam na konkretny termin.
Pozdrawiam Alfaholikow.
_________________ Kupie Alfe Romeo 33 4x4 kombi
Praktyka - jest wtedy gdy wszystko dziala, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - jest wtedy gdy wiemy wszystko, ale nic nie dziala.
My laczymy praktyke i teorie - nic nie dziala i nie wiemy dlaczego!
Jeśli będą to okolice Bielska to mnie można liczyć na bank.
Jako, że pochodzę z Bielska to być może się do czegoś przydam, podpowiem przy organizacji. Mniej więcej mam rozeznanie w terenie.
Możesz coś więcej sprecyzować, jaki charakter ma mieć patronat Alfa Romeo
Kto by to w ogóle organizował
Coś więcej na temat za co trzeba zapłacić aż 90 zeta
Jeśli chodzi o dodatkowe ekipy, to rzuce tematem na forum na www.alfaromeo.pl
Tam jest kilka osób z okolic Bielska, ze Śląska więc może i to forum dorzuciłoby swoje trzy grosze ..znaczy Alfy
Ostatnio zmieniony przez rigobert 2006-07-05, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Trzy Alfy w jednym garażu to prawdziwy Alfaholizm!!!
dolorress [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-06, 16:02
...chciałam tylko tak filozoficznie wszystkim Państwu przypomnieć że tak naprawdę, to nie miejsca, konkursy ani nawet ilość uczestników, ma kluczowe znaczenie ale ludzie. Najlepszym przykładem może być grupa z Pomorza... ładnie ustawione auta, flagi... i idąc dalej tym tropem, żeby spotkania i zloty były coraz lepsze, grupa musi się znać i szanować.
...do dziś z wielu powodów wspominam spotkanie/zlot w Borkach, który był wybitnym spontanem, a jednak przyczyny obiektywne sprawiły, że nigdy więcej nie udało się wskrzesić tamtego ducha i zwołać kolejne zgromaszenie, no cóż - ja żałuję ale postawiłam też diagnozę, naprawdę nie miejsca lecz ludzie i to z szacunkiem dla wszystkich...
shallot [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-06, 17:49
..pisze sie...koniec sierpnia i poczatek wrzesniesiedze na bank w Krakowie, wiec do Bielska wpadne:)
..tez moge pomoc przy organizacji- to w koncu moje strony:))
Bielsko Biała......kurcze przez cala Polske bym musial jechac... z checia bym wpadl, ale ta odleglosc mnie boli troche. Na 50% sie pisze. Moze gdzie wyjade na ten czas, wiec nie wpisuje sie na bank.
Silnik: 1.8 TS
Wysłany: 2006-07-06, 19:47
No i ja jestem na 100% , jakby mnie miało nie być jak jestem z Bielska
_________________ Pozdrawiam
Jarek
Bielsko-B
AR 156 Blue Cosmo Metalic
Mikelo [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-06, 21:09
Do bielska mam 40km na zlocie jeszcze nie byłem więc będę na 99,9%
dolorress [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-07, 14:59
radek155 napisał/a:
Ostatni raz przypominam o tym,że temat jest tylko i wyłącznie do zapisów na nowy zlot, pytań i sugesti. Za zaśmiecanie tego tematu będą ostzreżenia.A postyniezwiązane z drugim zlotem będą jeszce dzisiaj usunięte.O wrażeniach ze zlotu piszcie w innym temacie!!
... mimo wszystko nie ładnie posty kasować, odczuwam teraz dyskomfort mam nadzieję, że to się zmieni w ciągu najbliższych dwóch miesięcy...
jeśli będę w kraju (a wszystko wskazuje, że będę) to zgłaszam się wraz z moją srebrną bellcią + jakieś osoby towarzyszące z resorakami w kieszeniach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum