Kasa wpłacona, jade na 100%, juz sie nie moge doczekac!
Czy ktos bedzie jechał od Krakowa? Mozemy wyjechac razem i jesli sie uzbiera wiecej samochodów, mozemy uformowac ładną kolumnę
Czekam na odpowiedzi
Ja najprawdopodobniej będę jechał przez Trzebinię. Mam tam do odebrania bardzo cenny ładunek.:> A kasę wpłacę zapewne w tym tygodniu, zależy od sponsorów już. Do Krakowa będę jechał za jakieś dwa tygodnie, złożyć ostatnie dokumenty na uczelni.
Jutro kase wpłace na 100% MOŻE WIECIE PRZYPUSZCZALNĄ GODZINE ZAKOŃCZENIA ZLOTU W NIEDZIELE. Pytam bo mój kolega co pojedzie ze mną na zlot ma w niedziele koncert i chciałby zdąrzyc. Dziękuje za informacje i POZDRO ALFOMANIACY
_________________ RAFAL.M
shallot [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-16, 18:16
ja bede jechac z Krakowa..:) wiec jest nas dwoje...
nono znowu zlocik tak blisko mnie ja to mam szczescie znowu mnie nie bedzie tego dnia akurat jade do limanowej na zestrojenie silnika z kompem mam caly slinik po kapie niestety nie dam rady
Jeszcze takie pytanie dotyczące noclegu... Jak to będzie? Pokój dla ekipy, domek, czy może będą dobierane 'składy' do pokoju/domku? Alfiści to niby jedna wielka rodzina, ale mimo wszystko ... Nawet najbliższa rodzina nie musi spać ze mną w jednym pomieszczeniu.
Aoto kilka fotek ośrodka gdzieso te noclegi!
domki 8 osobowe
po 4 osoby w pokoju
2 pokoje góra i dół
miejsce na ognicho stoliki ławy
duże zaplecze socjalne£
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Ostatnio zmieniony przez Rafał 2006-08-27, 09:44, w całości zmieniany 2 razy
Nawet najbliższa rodzina nie musi spać ze mną w jednym pomieszczeniu.
A co Ty tam chcesz takiego robić, że chcesz być sam na sam z dziewczyną
Rafał napisał/a:
Aoto kilka fotek ośrodka gdzieso te noclegi!
A daleko są te domki od Błoni. Pytam bo w planie imprezy jest na koniec przejście na orientacje do domków.
To samochody gdzie zostaną Czy jakoś przejedziemy samochodami pod domki
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum