Będzie bezpieczniej jak się umieści nowy temat "zmiana godziny zlotu !!!!!!" lub coś takiego,bo może być tak że ktoś nie doczyta a szkoda kogoś stracić.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Alfasound czy jest powiadomiona policja? Nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę,bo powiedzą że za póżno im powiedziałeś i nic z tego nie będzie.A oni wtedy będą wiedzieli o zlocie i będą na nas czychali i możemy mieć takie minki. To jest sprawa priorytetowa.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Jako że mój post został wywalony to muszę go przenieść tutaj:
Ja mam taką sugestię, może by ktoś zapodał plan parkingu, albo chociaż przybliżone wymiary ( jeśli nie jest oczywiście to jakiś tam prostokąt) i byśmy podzieli go na sektory w zależności od modelu, wiecie, 155 razem itd. itp. Byłby wtedy porządek.
a mi sie ten pomysl nie podoba parkujemy grupami jakimi przyjechalismy swoje paczkie razem a potem widomo ze w miedzy czasie sie zapoznamy i bedziemy ciagnac kazdy do blizniaczej siostry swojej belli
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-18, 11:47
pomysl super )) przeynajmniej fajne fotki bedzie mozna porobic ..cała rodzinka 155 etc. ah te samochody
a mi sie ten pomysl nie podoba parkujemy grupami jakimi przyjechalismy swoje paczkie razem a potem widomo ze w miedzy czasie sie zapoznamy i bedziemy ciagnac kazdy do blizniaczej siostry swojej belli
Już to widzę, wszyscy zaparkowali jak chcieli, a potem będą się przestawiać, będzie burdel a w najgorszym przypadku jakieś ocierki. Po co nam to? Przecież to nie jest zlot gdzie spodtkają się "podzloty poszczególnych modeli" Chodzi żeby to jako tako wyglądało, tymbardziej że mają być jakieś media, nie wspomnę że ktoś patrząc na jakiś określony model chciałby mieć "większy ogląd na sprawę". Pozatym jak jakieś drechy mogą sie zmobilizować i poustawiać swoje golfy i beemy, to w naszym przypadku jest to chyba kwestia bezdyskusyjna...
Hmm zastanawiam się wciąż ale moz dam radę do was dołączyć na weekend... i może da rade wziąc ze mną paru znajomych z alfaclubu. W niedziele dam wam znać co i jak
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Była: AR 156 Rosso Proteo 1,8 TS '99
Jest: AR 156 SW Blu Cosmo 1,9 JTD 2005
Współzałożyciel ForzaItalia.pl
Dotychczas Zarząd AlfaClub.pl
zapraszamy alfaclub wezcie waszego democara koniecznie pochwalcie sie ta bestia
nie dajcie ciała szykuje sie troszkie samochodzikow a im wiecej tym tepiej my z pomorza tez sie zbieramy
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
shallot [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-23, 21:48 czy ktos jedzie z Bydgoszczy???
..bo tak mie zlozylo, ze 30 bede w Bydgoszczy i stamtad do Was przyjade... nie wybiera sie ktos z Bydgoszczy, tak zebysmy razem polecieli???
Acha, i czy moge prosic opodanie linka do tej kartk ktora mamy nakleic na szybe? Bo nie moge nigdzie tego posta znalesc..: i
Potwierdzam... będę ja + 4 inne alfy (33 & 145 & 145 & 155); democar - zalezy - czekamy na jedną rzecz z usa beż której nawet srenia trasa to niekoniecznie dobry pomysł przy wykonanych modyfikacjach...
Z czasem bedę zgłąszał/modyfikował ilość ludzi jadących z AlfaClubu....
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Była: AR 156 Rosso Proteo 1,8 TS '99
Jest: AR 156 SW Blu Cosmo 1,9 JTD 2005
Współzałożyciel ForzaItalia.pl
Dotychczas Zarząd AlfaClub.pl
Ostatnio zmieniony przez BladeRunner 2006-06-29, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum