Wysłany: 2007-01-31, 13:34 [Temat organizacyjny] Jaki termin zlotu na pomorzu Wam pasuj
Zostalem poproszony przez kolegow z Pomorza o zalozenie ankiety, jaki termin zlotu na pomorzu najbardziej by Wam odpowiadal. Opcje sa dwie:
1) 7,8,9,10 czerwca (długi weekend)
2) 15,16,17 czerwca
Prosze takze o uzasadnienie dlaczego ta opcja a nie inna
Jak termin zostanie ustalony to koledzy z pomorza podadza ceny oraz plan zlotu.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 760 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-01-31, 18:12
Dla mnie idealnym terminem bedzie ten dluzszy weekend,poniewaz jakby na to nie patrzec chcialbym cosik nad morzem pobyc ,a jak kazdy wie ze slaska nad morze jest spora odleglosc i to co strace na jazde i odespanie,zrekompensuje sobie w ten czwarty dzien:-)
ps bardzo to mile ze strony Pomorza ze interesuje ich nasze zdanie.pozdrawiam
Ja również jestem za długim weekendem, zawsze mozna sobie zrobic mini wakacje jesli sie uda to nawet wczesniej pojade
Widze ze chłopaki chca zorganizowac perfekcyjnie dopracowany zlot chwała im za TO!!
Ostatnio zmieniony przez Paweł156 2007-01-31, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za miłe słowa....ale proszę pamiętać, że w naszym klubie są również dziewczyny Nam również zależy na dużej ilości autek. Do zobaczenia na zlocie
Witam serdecznie kolegów, mieliśmy problem z decyzją dotycząca daty naszej imprezy. Dzisiaj padło na długi weekend, bardzo dobrze...
Będziemy Was cyklicznie informować o atrakcjach, noclegach i najważniejsze planu Zlotu.
Będziemy się starać by zgromadzić Was jak najwięcej z całej Polski.
Zrobimy wszystko by nikt nie żałował przyjazdu do trójmiasta, a nie będzie, hihi.
Już niebawem kilka szczegółów. Pojawi się nowy temat dotyczący tylko Zlotu, atrakcji i obecności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum