PO WJEXDZIE DO MOJEJ WIOSKI MUSICIE PRZEJECHAC TORY KOLEJOWE I TRZYMAĆ SIĘ GŁÓWNEJ DROGI. PO JAKIMŚ CZASIE BĘDA ŚWIATŁA A PO LEWEJ ORLEN. PO JAKIŚ 20 METRACH PO PRAWEJ BĘDZIE MC DONALDS I SHELL.
[/b]
Ok, to jestesmy ustawieni tak ok. 12. Jak bedziemy sie zblizac do Opola zadzwonie. Miejsce spotkania jest za skrzyzowaniem z ul. Tysiaclecia i Witosa (albo pewnie to na tym skrzyzowaniu sa swiatla, tak)?
Juz wiem
Zboczenie zawodowe
Miejsce spotkania: dlugosc 17° 58' 9.1416"
szerokosc 50° 40' 11.211"
Ostatnio zmieniony przez Robal 2006-12-28, 12:16, w całości zmieniany 2 razy
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-28, 12:25
Robal napisał/a:
radek155 napisał/a:
PO WJEXDZIE DO MOJEJ WIOSKI MUSICIE PRZEJECHAC TORY KOLEJOWE I TRZYMAĆ SIĘ GŁÓWNEJ DROGI. PO JAKIMŚ CZASIE BĘDA ŚWIATŁA A PO LEWEJ ORLEN. PO JAKIŚ 20 METRACH PO PRAWEJ BĘDZIE MC DONALDS I SHELL.
[/b]
Ok, to jestesmy ustawieni tak ok. 12. Jak bedziemy sie zblizac do Opola zadzwonie. Miejsce spotkania jest za skrzyzowaniem z ul. Tysiaclecia i Witosa (albo pewnie to na tym skrzyzowaniu sa swiatla, tak)?
Juz wiem
Zboczenie zawodowe
Miejsce spotkania: dlugosc 17° 58' 9.1416"
szerokosc 50° 40' 11.211"
e,
Dokładnie tak
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-28, 13:07
A kto przygarnie do siebe z Pomorza Gosialla???Bo bez Gosialla to nie bedzie imprezy ani picia
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-28, 14:17
Małe sprostowanie,konie zostają w cenie 200 koron za godzine ale za halę chcą 500 koron za 2 godziny.Więc myslę ze na miejscu zadecydujemy co robic i ile będzie osób,czy będą chętni na zrzutkę po kilka koron od osoby.Tak to jest jak Polak z Czechem rozmawia po kilku piwkach,haha.Tam gdzie pisałem o tym nielegalnym przejściu przez granicę,obok jest zamek ale trzeba by było tego kustosza przywieżć z Krnova i wtedy by nas oprowadził,decyzja należy do Was.Pytanie na kiedy załatwić konie,na sobotę gdzies na godz.14 czy niedzielę rano?Pozdrawiam.
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-28, 14:46
radek155 napisał/a:
No! o tej porze jutro będę już pił czeskie piwo
"Robale" zaparkujcie gdzieś na Shellu (za stacją) i was znajdę
Miałem teraz telefon że w lokalach sa "inwentury" i piwo będą sprzedawać dopiero w niedzielę.
Jak Ktos bedzie miał ochotę zrobić sobie kawke badz herbatke, top można sobie wziasc czajnik elektryczny, bo w zeszłym roku jak bylismy to sie przydały a niestety nie ma ich na wyposazeniu pokoju.
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-28, 21:01
gosia napisał/a:
Jak Ktos bedzie miał ochotę zrobić sobie kawke badz herbatke, top można sobie wziasc czajnik elektryczny, bo w zeszłym roku jak bylismy to sie przydały a niestety nie ma ich na wyposazeniu pokoju.
I swoje browarki bo trudno cały czas do niedzieli pić ich cofolę.
MIŁEJ ZABAWY WAM ŻYCZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I SZKODA ŻE NIE MOZEMY JECHAĆ Z WAMI !!!!!!!!!!!!
NA PEWNO WYPIJE ZA ZDROWIE WSZYSTKICH ALFAHOLIKÓW !!!!!!!!!
Jedni już wyjeżdżają inni dopiero będą,jeszcze raz przypominam żeby jechać na terenie Czech zgodnie z przepisami(to naprawdę nie wstyd,ale tam tak jeżdżą) światła i w aucie kamizelka odblaskowa a napewno dojedziecie bez jakiś problemów.
No to "komu w drogę temu wrotki"
To ja musze wymienic prawy tylny stop bo mi nie swieci... blee
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-29, 09:37
radek155 napisał/a:
Aha zapomniałem dodać wczoraj- w Czechach szukajcie mnie pod drugim stołem po prawej stronie od wejścia do knajpy!!!Dobudzenie mnie może trochę potrwać. Jeżeli będę siny to lepiej mnie nie budzić ponieważ stężenie alkocholu i tak nie pozwoli na swobodną konwesację
Nie pij dzisiaj od samego rana,poniewaz stoliki sa po lewej stronie od wejscia.
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-29, 11:30
heh ja Radka nie upiłam ale wypił całego whiskacza wczoraj
aha i prosze jechac w miare mozliwosci ostroznie zeby wszyscy dojechali i do zobaczenia
Ostatnio zmieniony przez gosia 2006-12-29, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-29, 14:35
Radek155 juz na miejscu i czeka.
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-29, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum