To nie jest Hilton ani Ritz,bramkarza przy drzwiach nie będzie,wjazd masz zapłacony.Najważniejsze jest to żebyś bawił się dobrze i miło wspominał Sylwestra.Teraz zrób sobie mały przeglad auta,czy masz odpowiednie ciśnienie w kołach,olej,odblaskową kamizelkę,mapę itd.Szafę zamknij i otwórz na następne święta.I już nie pytaj się o stroje,masz być na luzie i tak ubrany.
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-27, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Kto jeszce jedzieprzez Opole w piątek wieczorem oprócz Pomorza, które wyjeżdża od siebei ok 12-tej???
Robale z Wawy planuja wyruszyc w piatek rano. Rozumiem, ze bez Ciebie nie mozna zjawic sie na miejscu. Przeslij mi prosze swoj nr. tel. (moj to 602191277).
Pomorze kiedy wyjezdzacie?
Z Wawy ile sie jedzie do Opola 5-6 h, jakos tak, wiec jesli mamy sie spotkac wszyscy w Opolu to juz trzeba myslec o jakis konkretnych godzinach.
Pomorze II powinno dotrzeć gdzieś około 14:00 w sobotę nie wiemy jeszcze dokładnie o której ruszymy, piwko chłodne i owszem na początek a potem zobaczymy.
Wprowadziłem w miasteczku zakaz sprzedaży piwa dopóki wszyscy nie będą na miejscu.
Robal napisał/a:
Mozna jakos zrezygnowac i wycofac zaliczke za sylwestra
prosze jak reaguje Polak gdy sie dowie, ze musi wytrzymac 24 h bez piwa
zarcik taki, do zobaczyska
To nie żart tylko fakt,tylko że Ty będziesz mieć szczęście bo jedziesz z radkiem155 a on zna tam taką małą knajpkę gdzie grywał w bilarda i rozmawiał z rybkami i jemu tam podadzą
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-27, 22:19
Ładne opisy,haha.Nadmieniam że za piatym drzewem i drugiej latarni skręcić jak kto chce.
To nie jest Hilton ani Ritz,bramkarza przy drzwiach nie będzie,wjazd masz zapłacony.Najważniejsze jest to żebyś bawił się dobrze i miło wspominał Sylwestra.Teraz zrób sobie mały przeglad auta,czy masz odpowiednie ciśnienie w kołach,olej,odblaskową kamizelkę,mapę itd.Szafę zamknij i otwórz na następne święta.I już nie pytaj się o stroje,masz być na luzie i tak ubrany.[/quote]
"Kapcia" mam
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-27, 23:18
pumba napisał/a:
ja planuuje wyjazd w piątek koło 8 rano , Jedziemy przez czechy pozwiedzac okolice będzie juz ktos tak z rana tam czy nie ma sensu sie tak spiesz
Jeżeli chcesz to napisz którędy będziesz jechać przez Czechy a ja jak zdąże to Ci odpiszę co możesz zwiedzić
Model: Inny
Silnik: 1.3 t / 2.0 16v / 2,4 v20 V.I.S
Rocznik: 1986
Wiek: 25 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 81 Skąd: Bielsko Biała/Cała polska
Wysłany: 2006-12-27, 23:19
dobra to bede dzwonił jka cos wiec do zobaczyska misie kolorowe
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-27, 23:34
Jutro jestem ostatni raz na tym Forum.Teraz mam problem bo rozmawiałem dzisiaj z czechami i wszystko jest załatwione."Koniuszy"wyczuł "blusa" i tak jak pisałem że godzina kosztuje 200 koron tak teraz chce 500 koron za 2 godziny i obojetnie ile będzie osób.I teraz pytanie czy będzie jakaś zrzutka chetnych czy go olewamy?Hala będzie dostępna przez 2 godziny w sobotę ok.14 lub 16 (już nie pamietam,bo nie lubię jak ktoś mi dzwoni w czasie degustacji piwa,haha)Jeżeli ktos będzie mieć aparat fot.to mozemy podjechać 5 km i porobić fotki na nielegalnym przejściu granicznym z tablicami granic a shallot poprowadzi nas to zabytku który jej się spodobał.Pozdrawiam i czekam na jakies odpowiedzi i propozycje.
Myślałem o konikach ale cena zaczyna dołować. Rozmawiaj z tym koniuszym może coś utargujesz. Mój funfel jest zainteresowany meczem ale jeszcze nie wiadomo jakie formacje ustalimy i czy zdążymy na czas dojechać.
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-28, 00:32
Wozignoj napisał/a:
Myślałem o konikach ale cena zaczyna dołować. Rozmawiaj z tym koniuszym może coś utargujesz. Mój funfel jest zainteresowany meczem ale jeszcze nie wiadomo jakie formacje ustalimy i czy zdążymy na czas dojechać.
Ja nie lubię się targować,ja gram w krótkie piłki,tak albo wypad i bujaj się sam.Z drugiej strony tak patrząc gdyby było kilkanaście osób do zrzuttki to może i by się opłacało nie wnikam w to bo w tym czasie będę walczyć z GAMBRINUSEM.A nie wiem ile będzie chetnych osób i kiedy przyjadą i teraz trudno dzwonic i się targować.
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-28, 00:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum