... Juz sie nie moge doczekac, szkoda tylko ze tego sniegu jak nie bylo, tak nie ma.
Maniek, nie daj sie zadnym negatywnym komentarzom- nalezą Ci się wielkie podziekowania za całokształt. Jakbys był kobietą, to bym Ci kwiaty kupiła:))
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-25, 19:05
shallot napisał/a:
..przegladalm strone Albrechtic i ten warty zabytek mnie rozłożył na łopatki:)))):
... Juz sie nie moge doczekac, szkoda tylko ze tego sniegu jak nie bylo, tak nie ma.
Maniek, nie daj sie zadnym negatywnym komentarzom- nalezą Ci się wielkie podziekowania za całokształt. Jakbys był kobietą, to bym Ci kwiaty kupiła:))
Dzięki,powiem Ci cos na ucho tak żeby moja zona nie słyszała,wystarczy jak dasz mi buziaka bo już mam kłopoty z Anetą K.haha.A zaprawa poranna tak jak wyzej chłopaków i tak Ciebie nie ominie,haha.Pozdrawiam.
Jeżeli komus się przyda to proszę sprawdzić,2 opcje, droga szybsza i droga najkrótsza(wybrać kóleczko gdzie pisze "najkratsi",a pózniej na samym dole z prawej strony "hledat").to jest link http://www.skoda-auto.com...es/routeplanner
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-26, 17:26, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2006-12-26, 16:50 Prezencik dla belli na wyjazd.
W związku z wyjazdem kupiłem belli prezencik łąńcuchy na koła żeby sobie radziła w przypadku gdyby raptem synoptykom przwidywanie pogody nie wyszło. Ekipa ze Świdwina wyrusza w nocy z piątku na sobotę.
Maniek Ty jak zwykle swoje.. suknie, sukienki, czy moze eleganckie spodnie??
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-26, 17:47
Konrad napisał/a:
Maniek Ty jak zwykle swoje.. suknie, sukienki, czy moze eleganckie spodnie??
Ok.wieczorem radek155 napisze w jakich strojach tam się bawili bo był w tamtym roku,ale wiem ze to jest problem i trudno mi sie wypowiadac,ja wiem co bym ubrał bo znam czeskie klimaty jak sie ubieraja na Sylwestra i na sluby ale nie chce nic narzucac.
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2006-12-26, 17:51, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum