Wysłany: 2006-09-10, 17:03 [Relacja] WRAŻENIA Z ZLOTU W BIELSKU BIAŁEJ
Napisze krótko było [cenzura - zajefajnie]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUŻE UKŁONY DO ORGANIZATORÓW CZYLI do RAFAŁA RADKA I GOSI
Mam nadzieje że jeszcze się spotkamy w takim samym gronie a może więcej alfaholików dołączy do nas.
Szkoda że musieliśmy dzisiaj tak prędko jechać z góry żar ale mam nadziej że zabawa była udana do końca.
Ps: A co do PAINTBALLA to my czyli południe daliśmy wygrać płónocy ALE to pierwszy i ostatni raz!!!!!!! NA nastepnym zlocie nie macie szans. Pozdro alfaholicy
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 739 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2006-09-10, 19:07 Swietna zabawa
Było Super!!!nic dodac nic ując!a jesli chodzi o wspomnianego paintbola to polnoc wygrala tylko dlatego ze w jej druzynie byl Radek z poludnia.wiec nie ma sie czym szczycic chlopaki z polnocy pozdrawiam Wszystkich:-) do zobaczenia na nastepnym zlocie:-)
Mariusz moze zgadamy sie na strzekanie z łuku??? pozdrowienia Dla ciebie i Mirki:-)
nietylko radek, mnie tez przydzielili do polnocnego timu ale to niezmiena faktu ze zabawa byla super. ps. gratuluje zabijaką z poludna byliscie dobrzy.(dostale ze 4 kole ) dziekuje wszystkim ktorzy wlorzyli wiele wysilku aby zorganizowac caly zlocik a w nim tyle atrakcji, dzieki
Ostatnio zmieniony przez łukasz i kasia 2006-09-11, 09:10, w całości zmieniany 1 raz
Jestem zachwycony!!
Zlot był niesamowicie zajebistą imprezą!!! Ciesze sie ze mogłem Was poznac, bo Alfaholicy sa super ekipą!! Nie moge sie doczekac kolejnego zlotu.
Dziekuje Organizatorom, staneliscie na wysokosci zadania!!! Jak dla mnie to była wzorowa impreza.
Ogromne dzieki tez dla uczestników przejazdu przez salmopol!
Wlasnie dotarlem do domu !!! i odrazu chcialbym podziekowac WSZYSTKIM organizatorom i uczestnika zlotu za super zabawe, impreza byla bardzo udana.
Bardzo milo bylo was wszystkich poznac, nie moge sie doczekac nastepnego zlotu !!!!
A tak na marginesie to zrobilismy sobie jeszcze na 5 autek maly rajd turystyczny dookola bielska przez szczyrk, salmopol, wisle..... podziekowania dla uczestnikow tego "rajdu" i glownego prowodera ktory nas prowadzil milo bylo sobie pojezdzic po ciasnych zakretach Alfinka i przy okazji troche pozwiedzac.
Ja tez ciesze sie, ze mialem przyjemnosc uczestniczyc w tak dobrze przygotowanej i udanej imprezie Konkurencje byly naprawde ciekawe i interesujace, widac bylo ze organizatorzy(mowie ogolnie, co by nie pominac kogos ) naprawde sie przylozyli, poswiecili mnostwo czasu bysmy mieli tak dobra zabawe.
Dzieki tez dla uczestnikow przejazdzki po gorskich serpentynach, ekipy z pomorza i Pawla, za bezpieczne(i szybkie ) pilotowanie nas przez Salmopol . Super, ze pare osob mialo cb, niezdecydowanym polecam goraco ten wynalazek - moze naprawde uprzyjemnic kazda podroz, a to wlasnie dzieki radyjku udalo sie juz po zakonczeniu oficjalnej czesci zlotu skrzyknac jeszcze pare osob na przejazdzke.
Podsumowujac, warto bylo przyjechac te 300km, mam nadzieje, ze taka okazja powtorzy sie jeszcze nie raz .
_________________ Pozdrawiam
JacekK
spike [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-11, 02:53
Ja z rodzinka wrocilem o 02:00 do gdyni,(9 godz.)moi poprzednicy napisali juz wszystko na temat zlotu.Skromna delegacja z Pomorza serdecznie chyli czola ,organizacja ,konkurencje i wszyscy Alfisci wielkie brawa.Dzieki dla Rafala ,ktory nas w nocy (piatek)odbieral pojedynczo z pod Tesco.Jeszcze raz Panowie i Panie wielkie brawa
Dziekuje wszystkim za udział w zlocie - bez was by sie nie odbył.
Dziekuję za naprawde wspaniałą atmosfere
Ciesze sie że mogłem poznać tak wielu "uzaleznionych" Alfistów - Jesteście wspaniali!!!
Chciałem podziekaowac Rafałowi z czerwonej 156 2.0 TS z Wilkowic za pomoc w posprzą taniu Ośrodka ( pojechał ze mną aż z Żaru aby pomóc w pożodkach-Dzieki Wielkie!!!
Dziekuje jak to już Radek zreszta napisał wszystkim którzy przyczynili sie do tego aby ten Piknik - Zlot mógł sie odbyć.
Dziekuje wszyskim organizatorom za pomoc w obsłudze- mieli naprawde wiele roboty- po prostu cieżko pracowali!!!
DZIEKUJE i POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
!!!
Dziekuje przedewszystkim mojej ŻONCE , że ze mna wytrzymała przed zlotem hehe nie miałem wogóle czasu dla rodzinki- Dzieki ŻONKA!!!
A oto fotka z pucharami zlotu
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Ostatnio zmieniony przez Rafał 2006-09-11, 09:40, w całości zmieniany 2 razy
Wielkie Dzięki!!! Było super!!! Po raz pierwszy miałem okazję pojeżdzić na 4-kółce. Gdybyś kiedyś przypadkiem, wpadł na pomysł organizacji następnego zlotu, to możesz liczyć na moją pomoc.
Jak czytam to mnie ściska,że mnie tam nie było.Szkoda,że nie mogłem się spotkać z osobami które znam z Włocławka i nie mogłem poznać nowych Alfaholików.Super iż wszyscy [cenzura - zajefajnie] się bawili i że temat zlotów się rozkręca.Ja już wszystko będę robił aby na następnych zlotach być. Z ogromną niecierpliwością czekam na fotki.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.0 TS
Rocznik: 1997
Wiek: 32 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 88 Skąd: Kraków (skawina)
Wysłany: 2006-09-11, 09:50
My tez bawiliśmy się wspaniale, troszke bolą mięśnie po wyczynach w parku linowym, ale warto było!! Zapisujemy się już na kolejny zlot! Dzieki za wspaniałą zabawe
Witamy z Bytomia. My rowniez barrrdzzoo dziekujemy organizatorom Wspanialego zlotu . Bylo naprawde super impreze uznajemy za bardzo udana,oby wiecej takich bylo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum