Ostatnio zmieniony przez Garos 2006-12-31, 12:45, w całości zmieniany 2 razy
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-31, 13:23
BYlo tak fajnie ze az zal było wyjzdzac akcja przemytu co wiem z opowiadan była fantastyczna, pewnie radek poczuł sie jak na polu walki i był w swoim zywiole ).
Tak jak mowiłam POmorzanie zawsze zakreceni ) hehe, ale nie ma to jak przebywanie z tak wspaniałymi ludzmi, te długie rozmowy i siedzenie przy literatkach pełnych wódki o 5 zakonczylismy impreze i poszlismy spac pozniej zwiedzanie knajp ) i niestety wyjazd. Ja nie bede sie rozpisywac ale wrazenia niesamowite, napewno Piotrek razem z radkeim zapamietaja to do konca zycia, no i bedzie miał o czym opowiadać swoim dzieciom ( ktorek kiedys zapewne bedzie miał, poprosty jednym słowem ujmujac było REWELACYTJNIE )))
Radek zapomniał napisac ze do konca wytrzymała jeszcze Natalia i ja jak zawsze zapomniał o kobietach no chyba ze był tak porobiony ze widział samych facetów nie no ale grzybów nikt nie jadł
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-01-01, 18:39 estem w kraju:-) a na łokciach strupy
Było super !!!
nigdy tak sie nie wybawilem...to byl najlepszy sylwester na jakim bylem.zdjecia wiele powiedza o naszej kochanej rodzince Alfaholikow!! bylo pivo dziewczyny i spiew!!! ale hitem byl STRIPTIZ w wykonaniu kilku chlopakow w tym mnie!!!
ach mam trudnosci z pisaniem bo juz przy ukladaniu dwóch wyrazow gubie mysl...tak mnie jeszcze leb napier.......!!!
hitem byl Mariusza szpagat po ktorym spodnie mu pekly w kroku z przejsciem na kolana!!! a i byly zawody w breakdance po ktorych mam łokcie potargane a koszula troche przekrwiona...
Prawie nie mowię, rece bola od siatkówki a nogi od 8 godzin tańczenia, ale było super:) Bawilismy się tak, że nas Czesi nagrywali na swoje komórki... pewnie jeszcze będą w następnym pokoleniu o nas w Albrechticach mówić..:P
Dzięki za wspaniała zabawę, z taką bandą wariatów to dawno sie nie bawiłam:)
Impreza była zajebista!!! Wybawilismy sie niesamowicie! A Albrechtice to jeszcze takiej imprezy i tylu Alfistów nie widziały. Juz po ostatnim zlocie w Bielsku myslalem ze było super, ale to co było teraz przeszło najśmielsze oczekiwania jeszcze ledwo co mówie i własnie jestem w trakcie uzupełniania płynów w organizmie
Przed chwila ogladalem zdjecia i az mi sie gęba smiała
Zresztą zobaczycie, foty doskonale odzwierciedlają super atmosfere jaka była
To tyle, tak na gorąco, bo pisac o tym zlocie to mozna całymi stronami, ale najpierw trzeba dojsc do siebie
Chociaz mnie nie było w Czechach to myślami byłem z wami. Nawet odpowiedni strój był
Tutaj fragament zabawy sylwestrowej na której był mały konkurs podnoszenia ciężarów...Nie przyznam sie które miałem miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum