W bagażniku bym Go nie zmieścił,przeszedł spokojnie i szedł chłopina wśród łąk i pól aż straciłem Go z oczu.Fakt że zabudowania były jakieś dziwne ,takie jak na zapadłej ruskiej wśi.Yes,yes,teraz się odezwał cały i zdrowy.
( i Kasia ) było SUPER !!!!!! Najlepszy sylwester na jakim byliśmy. Już nie możemy się doczekać następnego zlotu i takiej świetnej imprezy najlepiej w jeszcze większym gronie
Witamy.Podzękowania dla organizatorów i oczywiście uczestników sylwestra prawdziwych alfaholików.Oczywiście zabawa jak zwykle na calego z ''atrakcjami''.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników !!!
Jeśli chodzi o Piotra celnicy pytali się czy KTOS jeszce jedzie z nami.Zaglądali mi przez ramię.Slużby celne czuwały........jedno trzeba przyznać chlopak do życia potrzebuje dużej dawki adrenaliny.
Model: Inny
Silnik: 1.3 t / 2.0 16v / 2,4 v20 V.I.S
Rocznik: 1986
Wiek: 25 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 81 Skąd: Bielsko Biała/Cała polska
Wysłany: 2007-01-02, 20:24
Witam wkońcu dotarłem do neta do domu jechaliśmy 2 godzinki (znaleźliśmy z Bunią muzeum wojska przed ostrawą..ale jak zwykle było ZAVARTE )
Co do imprezy chiałem podziękować wszystkim za naprawde ekstra atmosfere
Pierwszego dnia niestety poległem w boju alfaholikow ale przez nastepne dni trzymałem sie zwarty i gotowy............poprostu brak mi słów by to skomentowac
(Ewa)
Mam nadzieje, ze bede miala okazje przeprowadzic z Toba nocne rozmowy przy piffku i przy buteleczce. Przesylam buziaka, cmok (kurcze nie wiem czy Wanda nie bedzie zla) .
Serdecznie pozdrawiam Ciebie, Wande i reszte uczestnikow zlotu w imieniu swoim i reszty dziewczyn ze stajni robala.
Alfaschizoli Gosia stwierdziła wczoraj, że jesteśmy prawie jak sekta
Tylko ze Ci Alfaschizole potrafia się bawić,dobrze zachowac,pić w spokoju piwko i sliwowicę i prowadzic długie dyskusje do rana i nie sa szkodliwi jak inne sekty,haha
Moje Miłe Panie,serdeczne dzięki za buziaki,nie ukrywam że wolałbym je dostać gdzieś lub kiedyś na zlocie(jestem odważny bo żona poszła spać,co?)haha.Moja pora tak jak kiedyś pisałem wycofać się i nie robić obciachu radkowi155(codziennie to słyszę).Jeżeli kiedyś będzie potrzeba to również służę pomocą w organizacji jakiegoś zlotu.Ale jest sporo WŁADZY,jakis administratorów,moderatorów,adminów,dozorców itd. i chyba sobie dadzą radę.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego i dużo sukcesów a miłym Paniom żeby wiedziały jak poskromić wożnicę nad swoimi końmi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum