Jestem za naklejkami.Jaki to koszt i co miało by na nich byc??Juz na forum ktos rozprowadza takie naklejki.
na tylna
www.alfaholicy.net
woj.lubelskie
czcionka 62
i na dwie boczne
czcionka 28
ceny podam puzniej za komplet 3szt
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-04-16, 20:37 ]
Panowie, a może by tak uzgodnić zasady rozprowadzania naklejek , osobiście nie mam nic przeciwko regionalnym naklejką, ale mam dział sprawy organizacyjne a w tym dziale temat naklejki.
Proszę o kontakt, osobę która bedzie zajmowała się rozprowadzaniem naklejek na PW lub na nr tel. 506 014 086
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
ja tez jestem za naklejkami dajcie znac jak beda i qudlacz co z tym filmikiem kiedy go w koncu wypuscisz dasz radew tym roku bo juz sie cierpliwosc konczy
Wiek: 28 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 1022 Skąd: Kraków/Tychy
Wysłany: 2008-04-16, 21:15
naklejki są do kupienia, obecnie z napisem klub alfa romeo i www.alfaholiy.net
jesli chcecie jeszcze jakies to napiszcie i sie zrobi, koszt 1.5zł za naklejke
Wiek: 23 Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 401 Skąd: chełm/lublin
Wysłany: 2008-04-21, 22:06
Prosze o jeszcze trochę cierpliwości co do filmu:):) już w tym tygodniu bedzie gotowy.A sprawa kolejna to taka że powstała strona alfaholików z woj.Lubelskiego
Jezeli ktoś jest chętny do współpracy przy prowadzeniu strony to prosze o kontakt. Strona jest jeszcze surowa dlatego prosze o logowanie sie i dzielenie sie pomysłami.Mile widziane artykuły , newsy, manuale,wideo zresztą wszystko widac na stronie kto chciał by coś zamieścić to dajcie tylko cynk do admina i jedziemy Filmik ze zlotu postaram się zamiescic na stronie w dziale download, w galerii oczywiście takze pojawią się zdjecia ze zlotu.
Wysłany: 2008-04-22, 17:09
http://www.filefactory.com/file/753941/
Oto filmik z naszego spotkania w Kazimierzu Dolnym
Nie jest on za dobry ponieważ musiałem go skrócić i wyszedł jak wyszedł ale pamiątka zawsze jest
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
Wysłany: 2008-05-01, 10:53
Tak własnie myślałem zeby to zrobić ale moze ktos zna jakąs inna opcje :):) jeszcze zoabczymy ile to bedzie zajmowac postaraqm się to zcisnąć jak najbardziej.
Jeszcze ejdno pyatnie czy ktoś nie wyraża zgody na opublikowanie zdjęć z kazika na stronie alfaclubu lubelskiego?? Bo Z tego co widze nikt nie chce zamieszczać fotek więc ja bym to zrobił wybrał jakies najciekawsze ze wszystkich które udało mi się uzbierac.tylko pytam o zgodę tych którzy robili zdjęcia.
oczywiście ze możesz aby nikt nie robił problemu zazwyczaj widziałem ze ludzie wstawiają jakiś napis na dole fotki typu nick "autora" (ja oczywiście niczego takiego nie wymagam) .. myślę ze nikt wtedy nie będzie miał nic przeciwko ale niestety wiąże sie to z poświeceniem chili pracy .. Ja wszystkie swoje fotki wrzucałem na rapida i chyba wszyscy je mają ale możesz coś tam powrzucać.
Edit: odnośnie filmu to może nie "ściskaj " go za bardzo .. nie wiem jak wszystcy ale wole dłużej pościągać i mieć w dobrej jakości
_________________ niech zyja idioci którzy pala sprzegło myślać ze palą gume
Ostatnio zmieniony przez kozi146 2008-05-01, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-04, 20:53
słuchajcie chciał bym na koncu filmu umieścić napisy z ludzmi którzy byli i samochodami jakimi przyjechali.Był bym wdzięczny jak kazdy by napisał swoj nick + imie kobiety (bądż nie jeśli niechcecie) i auto jakim przybyliście. Zalezy mi na czasie bo juz dzisiaj chciaŁ bym to zamiescić gdzies jak dobrze pojdzie.Jak wiecie kto był to mozecie za kogoś podawa ć
No i oczywiście jeśli są sprzeciwy to moze być bez napisów.
słuchajcie chciał bym na koncu filmu umieścić napisy z ludzmi którzy byli i samochodami jakimi przyjechali.Był bym wdzięczny jak kazdy by napisał swoj nick + imie kobiety (bądż nie jeśli niechcecie) i auto jakim przybyliście. Zalezy mi na czasie bo juz dzisiaj chciaŁ bym to zamiescić gdzies jak dobrze pojdzie.Jak wiecie kto był to mozecie za kogoś podawa ć
cobra82_82+gosia alfa 155 16v
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
Wysłany: 2008-05-04, 22:12
cobra82_82 napisał/a:
qdlacz007 napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum