POgoda w 100% dopisała ) brak przyzwoitych warunkow sanitarnych wynagrodziła porranna kompiel w czystym jeziorku . Wszytsko było super tylko szkoda e przejazd tak szybko i nie zgrany, bo niektorzy pedzili ile fabryka dała, no i troche ludzi zpod azotow nie dotarło nie wiem czy soe zgubili czy co . W skrzynakch doliczylismy 32 pieknotki ) potem zrobie panoramke i dodam do fotek.
Mirliśmy duze ognisko, ktore do rana sie paliło no i piwko regilnalne tez dobre:), Panowie z muzyka szaleli i nocny pokaz swiatelek i silniczow miodzik normalnie Pozniej jak sie dosiade dobrze do kompika to zorbie jakies fajne foty z tego co porobilam, filmiki sie poprawi i tez wrzuce. Wrazenia niesamowite, ludzie fajni pomimo ze nie było takiego totalnego zgrania, jak na 1wszy zlocik bylo zaje..biscie )),zreszta co tu duzo pisac kto był to wie a kto nie to niech zaluje :> Pozdrawiam
Może nie wszystko było idealnie dopracowane ale trzeba pamiętać,że to był pierwszy ogólnopolski zlot i robiony własnymi siłami bez pomocy sponsorów.Ja jestem bardzo zadowolony i następny będzie jeszcze lepszy bo już jesteśmy bardziej doświadczeni
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Najważniejsze ,że nie ma osób ,które by niechciały tego powtórzyć (no może oprócz mojego powgniatanego dachu ).Dla mojej Alfinki to był również pierwszy raz , a jest zadowolona. pozdrawiam wszystkich.
spike [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-03, 15:52
witajcie alfaholicy!nastepne spoty beda juz tylko lepsze,moze u nas nad morzem?imprezka udana,postarajcie sie o flagi to naprawde zwraca uwage pozdrawiam i do zobaczenia!!!
Grass-Fighter [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-03, 16:23
No właśnie kto nie był niech załuje:D Następny zloto odwiedzę obowiążko mam nadzieje że już w 166-stce Film postaram się zmątować jak najprędzej Dorzucę w montaż kilka fotek będzie fajnie Pozdrawiam wszystkich
AlfaSound_mania [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-03, 16:48
Dziekujemy Radziu za wyczerpująco relacje a ja dołącze streszczenie twojej opowiesci
"[cenzura - zajefajny] zlot Alfy".KOniec
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-03, 17:11
ja zorbie plytke cos ala album z jakas muszyczka pod filmiki oczywiscie tam gdzie silniczki nie mrucza i foteczki tylko musze sie dobrac do photoshopa na spokojnie i ostygnac z wrazen ze zlotu )
Nawet nie wiecie jak wam masakrycznie zazdroszcze obecnosci we Włocławku!!!!!!!!!!!!!!
Zdjęcia mowią same za siebie, musiało być ZAJEBISCIE!!!!!!!!!!
A ile dokladnie Alf przybyło na zlocik??
Wysłany: 2006-07-03, 17:19
Było plus minus 40 aut
aganor [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-03, 19:10
nie byłem ale kiedyś będę
aganor [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-03, 19:14
a które belle przodowały? i czy można wyglądać czegoś na tvn turbo?
witajcie
wyczytałem na stronach gazety włocławskiej że były jakiś kokurencje na zlocie pt Rzut kierownicą, składanie silnika i inne atrakcje. Wygląda na to że pomyliłem Zloty, bo ja byłem na Zlocie Alfy w Skrzynkach i tam nic takiego nie było.
Zlot byl i zgodnie z obietnica dojechalem w niedziele po sesji... Bylem o 14 na miejscu, ale tam juz tylko 6 aut... Moze i woda czysta i jakies inne atrakcje ale czemu sie wszyscy tak migiem zmyli?... Zamienilem kilka slow z ludzmi z Alf al nie byli zbyt rozmowni - pozdrawiam.
Jedno mnie tylko kuje: po co opisywac zlot na dwa dni skoro drugiego o 14 sladu juz nie bylo...
Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich Alfaholikow tych co byli i tych co nie mogli, na nastepnym zlocie postaram sie zjawic.
Jedno jeszcze pytanie: Wyslecie mi koszulke?
Chociaz tyle z tego bedzie dla mnie.
No i czekam z niecierpliwoscia na filmiki i fotki.
Pozdrowionka
_________________ Kupie Alfe Romeo 33 4x4 kombi
Praktyka - jest wtedy gdy wszystko dziala, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - jest wtedy gdy wiemy wszystko, ale nic nie dziala.
My laczymy praktyke i teorie - nic nie dziala i nie wiemy dlaczego!
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-04, 07:28
fotki wklejam systematycznie w miare mozliwosci czasowych wiekszosc jest ponumerowana, jezeli by ktos chciał zdjecie w pełnej rozdzielczosci to niech pisze na goska@zwm.punkt.pl i podaje numerki fotuni, nom jeszcze mi zostaje na koniec polaczyc panoramy, zrobic jakies fajne tapety z waszych autek no i zmontowac wszystkir niunie
Jedno mnie tylko kuje: po co opisywac zlot na dwa dni skoro drugiego o 14 sladu juz nie bylo...
Powitać,
wiesz czasem trochę ciężko dojechać do domciu
400 km to jednak kawałek trasy.
Ale powiem jedno: żałuj że nie było cię wieczorem przy pokazie świateł i dźwięków
Ostatnio zmieniony przez Paweł i Dagmara 2006-07-04, 08:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum