Jeśli wolno, chciałbym zapytać czy przed świętami będziemy organizować jakiś mały spot w Poznaniu? Tak, wiem że proponowałęm go na przełomie października i listopada, jednakże ze względu na odbiór samochodu i inne problemy nie udało się nic w tej kwestii zdziałać.
Tradycyjnie proponuję jakiś weekend, jednakże najbliższy (przełom XI i XII) oraz ten w okolicach 12 XII odpadają ze względu na zajęcia na AE. Zdaję sobie sprawę, że w grudniu to zimno i wogóle nieprzyjemnie, ale może......
Czekam zatem na propozycję i tym razem gwarantujemy z bratem że przybędziemy.
Pozdrawiam
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
Była o tym rozmowa na ALT-cie - padła propozycja jakiegoś spota w ciepłym suchym pomieszczeniu.... np. kanjpce z jakimś żarełkiem... oczywiście WŁOSKIM
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
15 grudnia 2007 roku (Sobota) na Torze Poznań odbędzie się tradycyjna Zimowa impreza Clubu Alfa Romeo Polonia przy współorganizacji Pol-Car i AW.
Nietypowe jednak będzie to, że tym razem będą 2 grupy: "Turystyczna" - próby na trolejach, mata poślizgowa oraz "Sportowa" - karting, ciężarówki i Tor (pełna nitka )
Dokładna cena będzie znana lada dzień ale nie przekroczy opłaty jak za typowy KJS.
Ew. zgłoszenia można już kierować do mnie. Dopuszczone są Alfa Romeo i za zgodą organizatora inne Włoskie auta. Co do innych marek to zawsze można się zapytać "
Taka informacja jest na PYRZE, może by przy tej okazji zrobić SPOT
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-11-26, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Ah, i w tym problem, bowiem 15 XII mam zjazd na AE. Co prawda same wykłady zatem w ostateczności mógłbym zaryzykować i jechać na spot.
Mnie propozycja odpowiada, szczególnie jeśli połączymy ją z tym co zasugerowała Wera. Zgadam się dzisiaj z bratem i zobaczymy co on na to powie.
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
Ja odpadam. Po dwóch ciężkich tygodniach mam zobowiązania wobec domowych chłopaków I czas już zarezerwowany.
Ale fajnie byłoby się spotkać na torze 15tego. Zapisy na Pyrce. Koszt naprawdę śmieszny dzięki sponsoringowi PolCara, a impreza i dla tych co szybciej, i dla tych co luźniej.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Reszta osób z forum zupełnie o spotkaniu np. w piątek na torze nie pamięta
Włodku, do grupy Alfaholików możesz jeszcze doliczyć Pawła156 z Krakowa, będziemy razem męczyć moją 33
Jeszcze pewnie parę osób ze zlotowej listy mozna by było przyporządkować do Alfaholików, ale przeciez to nie o to chodzi kto z jakiego forum czy klubu się wywodzi, wszyscy jesteśmy Alfisti
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Reszta osób z forum zupełnie o spotkaniu np. w piątek na torze nie pamięta
Włodku, do grupy Alfaholików możesz jeszcze doliczyć Pawła156 z Krakowa, będziemy razem męczyć moją 33
Jeszcze pewnie parę osób ze zlotowej listy mozna by było przyporządkować do Alfaholików, ale przeciez to nie o to chodzi kto z jakiego forum czy klubu się wywodzi, wszyscy jesteśmy Alfisti
Nie, nie, źle zrozumiałeś. Ja po prostu staram się wejść Werze na ambicję. Dawno jej nie widziałem i się stęskniłem Ale w ogóle wtedy było liczne grono poznańskie, lecz ostatnio coś nieaktywne. A na torze będzie dobra kawa od sponsora do napicia i to zupełnie za free I cała rzesza fajnych ludzi oraz samochodów.
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2008-04-29, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Bella już lśni (tylko ten deszcz ) gotowa do jutrzejszych jazd .
Dlatego jeszcze jej nie umyłem Choć była w myciu w niedzielę, ale drzewa tak pylą, że ilice na Grunwaldzie są lekko obsypane żółto-zielonym proszkiem.
Natomiast numery i materiały zlotowe już odebrałem
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum