bardzo chciałem być ale miałem ostatnią poprawkę warunku z elektrotechniki teraz auto mam rozbite ( wyjechałem ze szkoły i przejechałem 100 m) ale w poznaniu bywam często ( mam tam dziewczynę) więc mam nadzieje że kiedyś was tam spotkam ciesze się że spot sie udał
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas - ktoś w końcu policzył ile było Alfek?
Pod Hotelem Orange w zenicie doliczyłam się ok. 15, ale potem juz nie liczyłam
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
ktoś wie co kogo była ta czarna 155ka co na parking przy torze później przyjechała?
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
AMT [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-29, 13:31
Miło było spotkać się w tak szerokim gronie, choć dotarłem dopiero na tor
Jakby ktoś miał jeszcze zdjęcia kolorowej 156 Nuvoli lub mojej Zosi to proszę na maila tomaszewski@o2.pl
ktoś wie co kogo była ta czarna 155ka co na parking przy torze później przyjechała?
Jedyne co zauważyłem to to, że była na P-ń rejestracji i miała karteczkę do sprzedania
AMT, dzisiaj będziesz miał na mailu
IK@R_1886
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-10-29, 13:35, w całości zmieniany 1 raz
IK@R_1886
Również chciałbym Wam bardzo podziękować za spotkanie. Tym bardziej cieszyła tak liczna obecność. Miło było Was wszystkich wreszcie poznać. Ale nie zdziwcie się, gdy przy następnej okazji znów się któremuś z Was się przedstawię Kiepska pamięć - od zawsze.
Przepraszam, też jeszcze raz za spóźnienie - siła wyższa, rodzinna. Byliśmy z Krzyśkiem w Orange 20 min. po 11-tej. Ale nie wiedziałem, że Wera przełożyłaś spot na 10.30.
A na torze, jak to na torze - emocje najpierw oczekiwania na jazdę, a potem samej jazdy, nie dają za dużo miejsca na interakcje towarzyskie. Dlatego myślę, że na wiosnę nie ma co czekać, tylko chciałbym Was zachęcić do jakiegoś aktywniejszego spotkania tej zimy. Z reguły robimy tak - jak już wiemy, że spadnie śnieg, to na szybko szukamy miejsca i się spotykamy poćwiczyć zachowanie swojego samochodu w warunkach zimowych. Tor Poznań to miejsce, gdzie potrzeba już ciut wprawy. Szczególnie, gdy się jedzie w towarzystwie ludzi zaprawionych, do tego dysponujących mocami podchodzącymi pod 300 cv, a czasem pod 400cv. To trochę nie jest miejsce na naukę opanowania samochodu na zakrętach. Ale są inne miejsca, gdzie przy mniejszych prędkościach można sobie poćwiczyć.
Wrzucę link ze zdjęciami Agnieszki, która jest pasjonatką fotografii motoryzacyjnej. Zerknijcie ile tego i przede wszystkim jakiej jakości
W sobotę kilka osób wynajmuje na cały dzień tor kartingowy w Gostyniu. To nie jest szybki tor, a techniczny, gdzie przy niewielkich prędkościach w bezpiecznych warunkach można szukać granic przyczepności swojego samochodu, badać reakcje na nagłą zmianę kierunku, sprawdzać swoją wytrzymałość na przeciążenia - jazda wyłącznie na 2 biegu, a jak się wyleci z zakrętu, to się wpada na równy trawnik, a potem sąsiednią nitkę toru. Ja się jeszcze nie zdecydowałem - negocjacje z Justynką Czy ktoś z Was ewentualnie byłby zainteresowany? Koszt wynajęcia całości to 1000 pln. Już jest 10-ciu chętnych.
---
Korekta - już wiem, że nie dam rady na sobotę
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2007-11-01, 14:40, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum