na 99% jadę do Poznania, tylko jeszcze nie wiem czy z domu pojadę czy od Taty z Gorzowa, ale jak coś bobryt to nie cykaj, znam Poznań, a droga jest faktycznie jak w mordę strzelił, jeszcze się zgadamy na gg.
No super! Wygląda na to, że wreszcie się oba fora zgrały
Włodku, a nie lepiej od razu pod Torem gdzieś?
Padła dobra propozycja Wery i Adama by spotkać się tak by chętni mogli potem łatwo pojechać na tor pooglądać jeżdżących (przejazd kolumną spod Lecha o tej porze byłby niemożliwy), a jednocześnie jakby padało byśmy mogli spotkać się przy kawie pod dachem. Padło ostatecznie na Motel Orange w Przeźmierowie tuż przy A2. Dokładnie tam, gdzie była baza zlotu w lipcu. Łatwo stamtąd dojechać potem na tor (2,3 km jedną ulicą).
Dojazd jest stosunkowo prosty - z Poznania trzeba na A2 nawrócić na wiadukcie w Swadzimiu tuż za Auchan i wrócić do Przeźmierowa zjeżdżając na stację Shell. Na tyłach stacji jest kameralny, nowoczesny motel z przeszkloną restauracją. Z Gorzowa po lewej zobaczysz Auchan i zwolnij po 500 m po prawej będzie Shell.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Czy motel,czy Lech w sumie to wszytko mi jedno! Motel Orange jest na fotkach cuoresportivo.pl , dla mnie o.k.
Czyli rozumiem,ze umawiamy sie pod motelem?
Pozdr. Tiga
Kto szykuje u Kotowicza granatową 33 16V na niedzielę? Ma podkładkę Alfacholicy.net. Mówił, że szykuje ją na jazdę na torze. Nie wiedziałem, że ktoś stąd jedzie.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Kto szykuje u Kotowicza granatową 33 16V na niedzielę? Ma podkładkę Alfacholicy.net.
Pewnie by była już na kołach, gdyby nie pewna Błękitna Alfa 156 , przy której P. Bernard się męczył
I nie granatowa tylko czarna, ale w tym świetle można się pomylić
Tym razem jeszcze po Torze nie będę śmigał, ale od wiosny to już bankowo.
Mam nadzieję, że P. Bernard się wyrobi i przyjadę na SPOT Bellą.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-10-24, 07:35, w całości zmieniany 1 raz
No i po spotkaniu integracyjnym
Jak na pierwszy raz było bardzo miło. Przekrój Alf impomujący, a i sceneria mało spotykana
Za nim powstanie osobny album, parę fotek na początek:
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum