To jak? Robimy coś w październiku? Niebawem przyjdzie zima i nikt nie będzie chciał się ruszać z garażu.
Przyznam, że (kurde, chciałbym napisać mnie i bratu, ale zostanie to źle odczytane i jeszcze ktoś mnie do wodzów narodu porównywac bedzie) najlepszy termin to weekend od 26-28 października, chyba że następny tzn już w listopadzie. Ten drugi może być jednak problemowy ze wzgldu na uroczystości związane z uroczystościami Wszystkich Świętych i wynikłymi z tej okazji korkami na drogach.
Dajcie swoje propozycje to coś się zrobi. Mam nadzieje że do tego czasu zdołamy załatwić co trzeba i poza 166 będzie również i GTV. Niestety 156 zostanie w domu bo brakuje 3 kierowcy
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
ostatnio sie zastanawiałem czy czasem by u mnie czegoś nie zorganizować. z tym że czzegoś takiego nie robiłem jeszcze. plenery by sie znalazły, a i z poznania, zielonej i szczecina ok. 100km więc myśle że nie jest źle z odległością
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców- †Colin McRae
Ja sie pisze chociaż wszytkie weekendy mam zawalone. Jak nie szkoła to praca. Pracy odpuścić raczej nie moge,wieć zostają weekendy 20-21 i 27-28. Niby jestem wtedy w szkole,ale na rzecz jakiegoś spotkania chyba dałbym rade sie urwać Tak mniej więcej wygląda październik u mnie. No ,ale rzucajcie propozycje... "ja jestem na tak"
Pozdr, Tiga
Cholerka, dziwnie sie czuję bowiem widzę, że moja propozycja zyskała akceptację. Problem w tym, że nie wiadmo czy do 28 wyrobię się z bratem (kurde, muszę unikać tego określenia ze względu na panów K.) do tego czasu z GTV. Mimo wszystko będziemy na bank nawet gdybyśmy mieli przyjechać w zestawie 156 + 166. No, i mam nadzieję że w końcu zobaczę Werę i jej GTV TB
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
tak jakoś koło 27 - 28 będę w Poznaniu u dziewczyny więc mógłbym tez wpaść no chyba że jakaś inna lokalizacja ale jestem zdecydowanie na tak no chyba że będę miał wtedy zajęcia z których nie będę mógł się urwać nawet na spotkanie alfistów...
no super, to mamy termin teraz wybierzmy miejsce i będzie si
Może poznańscy "tubylcy" coś zaproponują?
To rzucam
28-mego października w niedzielę pod stadionem Lecha o godz. 11-tej.
Kontekst:
O godzinie 12tej siedmiu z nas (z Ik@ra) bierze udział w Amatorskiej Lidze Torowej na Torze Poznań. Myślę, że godzina przed imprezą jest doskonałą okazją na zebranie się i pogadanie. Chętni będą mogli pojechać pokibicować
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum