Właśnie, spotkanko by się przydało. Najlepiej nad Maltą bo mamy z bratem najbliżej. Nadchodząca sobota/niedziela to dobry termin również
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
Właśnie, spotkanko by się przydało. Najlepiej nad Maltą bo mamy z bratem najbliżej. Nadchodząca sobota/niedziela to dobry termin również
Pięć Alfetek na pewno będzie 15 czerwca na Torze Poznań. Będziemy kibicować kolegom (4 Alfy) podczas ALTu, ale spotkamy się tym razem przede wszystkim pogadać. Jak będzie konkretny wątek na Pyrze to wrzucę też tutaj. Natomiast ze względu na charakter ALTu niezbędne jest zgłoszenie wjazdu na obiekt i będę zbierać ok. 10 czerwca informację kto przyjedzie.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Będziemy kibicować kolegom (4 Alfy) podczas ALTu, ale spotkamy się tym razem przede wszystkim pogadać.
Tym razem mnie nie będzie, 13 mam wyjazd rodzinny
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Jak będzie konkretny wątek na Pyrze to wrzucę też tutaj. Natomiast ze względu na charakter ALTu niezbędne jest zgłoszenie wjazdu na obiekt i będę zbierać ok. 10 czerwca informację kto przyjedzie.
Włodek to jak cos będziesz wiedział więcej to wrzucaj. Fajnie by było jakis kamerlany spocik zrobic na ploty Dziewczęta
Pozdrawiam
_________________ Ale jutro będę trzeźwy, a pani, madam, nadal będzie brzydka.
Winston Churchill
Do Bessie Braddock, która oskarżyła Churchilla o to, że jest pijany.
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Ostatnio zmieniony przez Alfamaniak156 2008-05-27, 07:50, w całości zmieniany 1 raz
W ten weekend zatem się nie zobaczymy? Przeklęta sesja nie skutecznie zatrzyma mnie bowiem w domu w czerwcu
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
Wolałbym jednak niedzielę, bowiem właśnie dowiedziałem się że brat jest w sobotę w pracy
Rzucam temat:
15 czerwca, niedziela o 15.00 przy wjeździe na Tor. Potem wjazd na Tor by pokibicować na ALT (jadą tylko cztery Alfy - 156 pucharówka, dwie 147 GTA i GT 3.2) i wreszcie bez ciśnienia się spotkać, pogadać, posłuchać silników, posiedzieć w nieswoich fotelach Co więcej będzie można zobaczymy na miejscu.
Przypominam, że jest to impreza zamknięta i żeby wjechać umówiłem się z jednym z organizatorów ALT, że podam do wtorku kto przyjedzie (z numerem rejestracyjnym). Przynajmniej 80% wjeżdżających powinno być wcześniej zgłoszonych. Jeśli ktoś jest chętny i na prawie na pewno będzie to proszę o info tu na forum. Gorzej będzie jeśli przyjedzie Was więcej niż zgłoszone, niż jeśli kogoś miałoby nie być. W takim przypadku podam mój tel 0602 570 666 i proszę o sms (tak samo jakby ktoś się miał spóźnić).
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Ja tym razem nie przyjadę
Mamy wyjazd rodzinny, tak że siła wyższa
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ja wpadnę raczej w sobotę na 9:30. W niedzielę może też, ale jeszcze nie jestem pewien. Ktoś też będzie? Jeśli tak to najlepiej spotkać się na "Klombach".
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum