własnie wróciłem z nart pisze sie ale na piatek hmmmm jeszcze nie wiem napisze wieczorem bo moze polece na kilka godzin do Wawy i moge sie nie wyrobic na 18 moze ta sobota a i alfcie musze umyć
własnie wróciłem z nart pisze sie ale na piatek hmmmm jeszcze nie wiem napisze wieczorem bo moze polece na kilka godzin do Wawy i moge sie nie wyrobic na 18 moze ta sobota a i alfcie musze umyć
hej miras, czytaj uważnie , spotkanie jest w sobotę o 12 ja będę w sobotę rano z Wawy leciał jakbyś chciał dołączyć
Bartoszyce pozdrawiaja!!! W tej chwili w Londynie siedze i bardzo zaluje ze nie bede z wami:(((
No ale moze latem jak przyjade to jakis zlocik zrobimy?
Pozdrowienia!
dzięki za spotkanie !! cieszy fakt, że Olsztyn i okolice rosną w siłę
następnym razem koniecznie jakaś grupowa wycieczka poza granice Olsztyna, może aura dopisze...
jak na koniec dnia uraczyłem się trasą Olsztyn - Pasym - Szczytno - Mrągowo ... czyli mroczno , mokro, mały ruch, dużo zakrętów , czysta radość z jazdy i mruczenie V6tki , świetny odcinek (chyba się jutro przejadę jeszcze raz ) !!
doktorka: czy przypadkiem nie minęliśmy się jak wylatywałem na szczytno ok 17.30 ? mignęła mi jakaś 156 ale skupiałem się bardziej na wypatrywaniu punktu dohamowania
Kurcze nawet nie zrobiłem zdjecia , a miałem aparat w kieszeni
Chłopaki no doszedłem do tego co jest , mianowicie wysiadła pompa paliwa , a raczej juz sie konczy wydaje takie dziwne odgłosy i całe szczescie bo juz wiem co sie dzieje z Bella
a tak wogóle pchanie z górki i pod górke a i w deszcz to raczej nie przyjemność
pozdrowionka i Szef wklejaj reszte zdjec poogladamy
miras,
No ale przeciez na gazie tez ci chyba odpalac nie chciala ??
Reszta fotek dodana Jeszcze cezkrk, cos ma to moze wklei
miras napisał/a:
a tak wogóle pchanie z górki i pod górke a i w deszcz to raczej nie przyjemność
e bez przesady mi sie podobalo
Rafik napisał/a:
Ja mam pytanko do kolegi ktory posiada AR 156 V6.
to auto doktorka, wiec raczej kolezanki
W zaleznosci o ktore kable ci chodzi to sa albo od CA albo od LPG
Proponuje wszystkim zainteresowanym kolejnymi spotkaniami dodac ten watek do "sledzonych " Opcja ta znajduje sie w prawym dolnym rogu Dzieki temu forum bedzie wysylalo powiadomienia na emila o nowych postach
_________________ Renault Laguna Powered by 1.6 16v
Alfa Romeo 156 1.8 16v T.S. V6 pipe DISTINCTIVE ECU ME 7.3.1 EOBD
Ostatnio zmieniony przez Szef 2008-01-20, 12:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum