serdeczne podziękowania dla wszystkich przybyłych , a przede wszystkim dla Mirki i Mariusza ( naszych małych pechowców ). mam nadzieje ze uda się wszystko naprawić .
Dziękuje również Krakowiakom za tak liczne przybycie...
i oczywićie nie moge zapomnieć o wspaniałej "Pyrce" )
i całej reszcie Polski
pozdrawiam jeszcze raz serdecznie wszystkich i do zobaczenia
Zlot był super udany wspaniała organizacja wspaniali ludzie, Pomorzaki naprawde pokazali sie z jak najlepszej strony, było naprawde świetnie do zobaczenia na następnym zlocie.
P.s. webuś mam nadzieje ze juz bedziesz mial inny model Alfy
BYŁO BAJECZNIE!!!!!! Jeszcze na tak wspaniale zorganizowanej imprezie nie byłem. Organizacja wzorowa, ludzie fantastyczni, zabawa rewelacyjna, atrakcji az nad to , klimat zlotu i oczywiscie pomorza nie do opisania!!! Pomorzanie zaopiekwali sie nami fantastycznie, szczególne podziękowania dla Piotrka147, Małej i Spika- czuliśmy sie u Was wspaniale i tak jak AR33 napisał do następnego zlotu mozecie mnie i Dorcie dopisac przyjedziemy na 100%.
Jeszcze raz dziekuje POMORZU za niesamowitą impreze!!!
P.S.
Sorki ze dopiero teraz pisze ale dojechaliśmy dopiero o 3-30 do Krakowa, droga była ciezka do Łodzi(pełno samobójców na drogach) a potem to juz sie smigało
dzieki wielkie tez dla Rafjana i Korcza za wspólny bezpieczny i szybki powrót
ahh co to był za ZLOT......
ZLOT, ZLOT i po ZLOCIE niestety...
Organizacja na 6 z plusem!!! Wrażenia niezapomniane!!! Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu, a także pozdrowienia + serdeczne podziękowania dla "zakręconych pozytywnie" Pomorzan, no i szczególnie dla Piotrka za opiekę nad nami we czwartek...
Do zobaczenia niedługo
_________________ "Sztuczna inteligencja jest zawsze lepsza od naturalnej głupoty..."
My również przyłanczamy sie do podziękowań. Było super. Dziekujemy organizatorom a w szczególności Piotrowi za pomoc techniczną. Udało nam się dojechać do domu szcześliwie a teraz alfka odpoczywa u mechanika. Ciekawostka motoryzacyjna bez alternatora przejechaliśmy 200km. Pozdrowienia dla Pomorza i wszystkich uczestników zlotu.
Prosimy Piotra_Z o podanie adresu domowego,na ktory wyslemy nagrode( na PW).Coreczka Ola wygrala konkurs rysowania.Przesylka gratis.
a oto rysunek OLI...
Na wstępie serdeczne dzięki i WIELKIE GRATULACJE dla organizatorów zlotu Było fantastycznie, szkoda, że samopoczucie nie pozwoliło mi w pełni cieszyć się Waszym towarzystwem....... Jestem ciągle pod wrażeniem w pozytywnym tego słowa znaczeniu
W imieniu Oli dziękuję. Córka ucieszyła się niezmiernie, skakała z radości i w ogóle
Ci co nie byli !!!! ŻAŁUJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
ja tez bym chcial podziekowac za swietna zabawe... nie pamietam kiedy tak swietnie sie bawilem!! naprawde super impreza, ciesze sie ze udalo mi sie pojechac i poznac grono alfistow;) pozdrawiam wszystkich..;) rowniez mam nadzieje ze uda nam sie spotkac ponownie byc moze w jeszce wiekszej ekipie;D
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-06-12, 22:11
Piotr ! Jestes dla mnie jak "Tata" takiej opieki dawno nie doswiadczyłem oraz moja ciezarna siostra,paula,Niegus i Kacperek Czyt.JAJO
czulismy sie lepiej niz u cioci na wsi bylo pieknie serdeczne dzieki...ech... szkoda ze taka odległosc dzieli pomorze i poludnie bo nasze spotkania byly by czestsze i owocne w Piwko
dzieki rowniez za droge powrotna Pawłowi156 i Rafjanowi.WSZYSCY JESTESCIE CUDOWNI!!!! JAK BRACIA I ZA TO WAM DZIEKUJE !!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum