WITAM PIEKNIE!!!!!! JAK ZROBIE PRAWKO A MAM NADZIEJE ZE MI SIE UDA:0BO EGZAMIN W MARCU .MOJA ALFUNIA STOI POD DOMEM I CZEKA NA DLUZSZE WYPADY ZA MIASTO,BEDE MIAL NA UWADZE TE WSPóLNE SPOTKANIE ALFACHOLIKóW.POZDRAWIAM
Zagieljak z kasą wydolę i będę miał z kim małego zostawić to będą przynajmniej 2 33
Hel super miejsce na zlot !!!
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-03-03, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Wasal [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-03, 19:41
No to już wiem co robie w weekend 9-10 czerwca
Mam tylko nadzieję, że nie będę miał examów żadnych w okolicy bo to termin sesyjny, ale nie ma co się martwić na zapas. Póki co można sobie pomażyć.
Do zobaczenia
Będe napewno.....w końcu to moje rodzinne strony...:DPozdrawiam ludzi z Pomorza którzy tak licznie stawili się na spotkaniu we Włocławku w ubiegłym roku....
hm.. zapowiada sie ciekawie... w koncu to nie daleko to bedzie mozna przegonic po pasie nadmorskim moje kaprysne ostatnio bumbum(o ile przestanie z tymi kaprysami...
hm.. zapowiada sie ciekawie... w koncu to nie daleko to bedzie mozna przegonic po pasie nadmorskim moje kaprysne ostatnio bumbum(o ile przestanie z tymi kaprysami...
Wiesz kiedy bella kaprysi , kiedy czuje sie niedopieszczona
Mogę potwierdzić na 95% że jadę na ten Zlot
IK@R_1886
oj na to to nie moze chyba narzekac....;) kiedy tylko przychodzi kilka dni wolnego, to ja rozpieszczam...;) zreszta kto normalny buszuje non stop przy aucie i lata po sklepach szukajac wszystkiego co najlepsze dla autka;) no najlepsze jest w tedy gdy to docenia postronne osoby jakims milym komentarzem... mysle ze z kasa jakos sie wyrobie, namiot jakis sie znajdzie , a wo0lne w pracy tez jakos pewnie da sie zalatwic...;) nic to tym czasem borem lasem lece do zaprzyjaznionego serwisu...z ciezkim sercem ,poniewaz nie cierpie takich rozwiazan ale chyba trza bedzie wyeliminowac imobilaizera co by jezdzic dalej...
_________________ badboy
Ostatnio zmieniony przez zwiezu 2007-03-15, 14:09, w całości zmieniany 2 razy
Czekam z niecierpliwością, bo obiecałem żonie wycieczkę nad morze
IK@R_1886
Jasne że tak, we dwóch zawsze raźniej
Może ktoś jeszcze się przyłączy, to pojedziemy kolumną pod eskortą
IK@R_1886
ROZEK [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-02, 14:17
no jak dobrze pójdzie to wpadne, wlasnie sprowadzam se alfe 146. milo bedzie pocieszyc oko na inne belle
Tak to prawdza Ośrodek sportu i rekracji w Gdyni wycofał nasza rezewacje mino zaliczki powodem jest jakis ligowy mecz wiec wyniknal maly problem ale do konca tygodnia bedziemy mieli nowe miejsce gdzie zrealizujemy wszystkie szybciej podane atracje, a co do ceny to 100zł od osoby ale moze zejdzie z ceny jak nowe miejsce okazaze sie tansze (bo za gosir bylo trzeba troche zapłacic )
prosze wszystkich o troszkie cierpliwosci bo chcemy miec wszystko zapiete na ostatni guzik zeby nie było jaj i wtedy wam przekazac wszystkie niezbede info
Zlot właściwy będzie 9 i 10 czerwca 2007 (sobota i niedziela), dla chętnych którzy będą wcześniej, czyli piątek organizujemy (dajemy namiary na tanie hotele, noclegi).
wiec terminy smialo zaklepywac !!!!
pozdrawiam
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Wysłany: 2007-04-14, 18:27 Wszystko jasne zlot !!!!
Zlot Alfa Pomorze- 9-10 Czerwca 2007r
Wszystko dograne! •Teraz to już tylko czekamy na frekwencje.
Zlot odbędzie się 9 czerwca o godz. 10.00 w Chłapowie 3km od Władysławowa.
Ramowy Plan Zlotu:
Sobota:
• 10.00 Otwarcie (przemowa powitalna, rozdanie identyfikatorów, prezentacja nowych modeli AR oraz samochodów uczestników, w między czasie konkurs na naj… AR, konkurs z wiedzy o AR (trudny)
• 13:00 Obiad dla wszystkich uczestników zlotu (typu frytki+ de voile )
• 14:00 Zaczynamy zabawy integracyjne (m.in.: dla dzieci plac zabaw i konkursy, dla dorosłych: przeciąganie alfy, podrzucanie track opony ,test astronauty, rzuty do kosza, mecz siatkówki Północ- Południe, inne (4 kołowce w trakcie …)
• 19:00 Czas wolny
• 20:00 Oficjalne podsumowanie dnia, rozdanie nagród i upominków dla najlepszych i uczestników.
• 20:30 Ognisko pieczenie kiełbasek +atrakcje i niespodzianki- Alfa Pomorze- stawia
• 24:00 Cisza nocna (trzeba popuścić z tonu)
Niedziela (dzień nieoficjalny):
• z rana 9.00 : Dla chętnych paint ball zależy ile ludzi się zgłosi (koszt 50-80 zł)- zapisy
• ok.11:30 Wycieczka dla chętnych na Hel, zwiedzanie bunkrów, fokarium, Rozewie…w zależności od ilości chętnych i zainteresowania (nieodpłatne)
• Dla pozostałych na miejscu piękna piaszczysta plaża, słońce, woda i atrakcje….
Koszta:
- 120 zł/os dorosła – obejmuje wyżej wymienione atrakcje, parking, miejsce noclegowe.
- 60 zl/os dzieci do lat 10
- friko dzieci do lat 4
Uwaga
!!!nocleg na polu namiotowym (namioty, śpiwory, materace we własnym zakresie)
stanowiska namiotowe posiadają : przyłącze prądu oraz stolik z ławeczką !!!!
Uwaga dla matek z dziećmi w cenie zlotu
Do dyspozycji 4 przyczepy kempingowe 4os.
Istnieje również możliwość wcześniejszego przyjazdu jak i ewentualnego wynajęcia pokoi w pobliskich pensjonatach (chętni proszeni o wcześniejsze zgłoszenie, podamy koszt)
plan nie aktualny !!!!!
Prosimy o wpłatę 120zł na poniższe konto z podaniem nicku takiego jak na forum do 11.05.2007 ewentualnie mozna zaliczke wysokosci 50zł/ os
w tytule przelewu "nick i jakie forum" np. koczu-alfaholicy 2 os dorosłe
Konto na wpłaty:
Bank Millennium SA
55 1160 2202 0000 0000 7968 6381
Wiczling Andrzej
ul. Kalksztajnów 12/5
81-207 Gdynia
Wszystkie informacje bede wrzucal na biezaco forum
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Ostatnio zmieniony przez webmaster007 2007-05-12, 16:55, w całości zmieniany 5 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum