Uuu, rybka ciekawe czy dla innych starczy?? hehe
Ja sie pisze do domku z Jurkiem i Moniką!! hehe
Jak Dorcia pojedzie to moze tez cos dobrego przygotuje
Plan zlotu wyglada rewelacyjnie, juz nie moge sie doczekac
Byle tylko moja lepsza połowa Pojechala
Mam jeszcze pytanko, sporo osob bedzie mialo do przejechania całą Polskę, czesc w nocy, wiec na Alfkach bedziemy miec co najmniej cmentarz z rozpapranych robali, czy na miejscu bedzie gdzie umyć autka?? nie pojedziemy takimi brudasami na Skwerek przeciez
Oczywiscie interesuje mnie reczna myjnia
Co Wy na to Pomorzanie??
Bezkregowce, stawonogi, chrzestnoszkieletowe, skorupiaki, plazy i co tam jeszcze dolapiemy, co na drzewo i do ziemi nie ucieka bedziemy gotowac
Monika_8V
_________________ "Sztuczna inteligencja jest zawsze lepsza od naturalnej głupoty..."
pawełku jest myjnia ręczna gdzie jest 8 stanowisk i możemy sobie sami umyć autka ,
zresztą często tam bywamy ze spikiem . Dowiem się jeszcze dokładnie dziś , czy aby na pewno jest otwarta i potwierdze...
To pucowanie belli to nie jest taki zły pomysł
Przecież nie będę pokazywał jej z komarami na nosku
Jakaś mapka by się przydała jak na tą myjnię dojechać
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
To się nazywa profesjonalna obsługa imprezy
Dziękuję bardzo
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Alfaholicy:
1.Korczu + Paula +dwie os. (4os.) wpłacone
2.AR_33 + Lidka (2os.) wpłacone
3.Paweł156 (2os?) 1 wpłacone
4.Mariusz i Mirka (2os.) wpłacone
5.Lejek20 + Iza (2os.) wpłacone
6.rafjan+Marzena (2os.) zaliczka
7.shallot +x (2os.)
8.Majkel+Ala na 69% (2os.)
9.Piotr Z + X (2os.) wpłacone
10.Jurcio_8V+X (2os.) wpłacone
11.zwiezu+X+X (3os.) zaliczka
12. RAFAL156 (1os.) wplacone
Wlasnie przed chwilka sprawdzalem wplaty i z waszej formacji doszlo od "rafian marzena"(tak bylo w tytule), spokojnie shallot,niektore banki i oczywiscie Polska Poczta tak pracuja
koszt 120 PLN/os od 08-06 do 10-06, czyli dwa noclegi + to co przewiduje plan (trzeba brac pod uwagę, że mogą byc płatne atrakcje)
Czy dobrze rozumiem, że wszystkie wymienione atrakcje, w planie w poście Webmastera, są wliczone w te 120 zeta. W planie jest napisane, że tylko niedzielne atrakcje będą wymagały dopłaty. Czy coś jeszcze
Albo inaczej sformułuje pytanie. Na co poza wpisowym 120 i kosztem benzyny trzeba sobie zarezerwować kasiorę
Chcę oszacować koszta wyjazdu i stąd pytanie.
Co od mojej obecności to bardzo chcę przyjechać, ale w tej chwili nie wiem na 100% jak będę pracował w przyszłym tygodniu, a co dopiero za miesiąc.. Bardzo mnie taka sytuacja irytuje, ale niestety nie jest zależna ode mnie. Jeśli tylko grafik mi pozwoli to pojawię się na pewno.
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum