No tak to ja rozumiem To jest organizacja.
Jutro rano kasa leci na wskazane konto
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Witajcie,potwierdzam wplaty ktore doszly na konto:
Robert Ł. AR_33 za dwie osoby dorosle
Piotr-Z za dwie osoby dorosle
Monika..Jurcio_8V dwie osoby dorosle
Co moge do tego postu dolozyc to,ze noclegi mamy juz pewne(te ze zdjec) Spotykamy sie w piatek W gdyni na Skwerku okolo 09:00.Jestesmy w trakcie zalatwiania rejsu po porcie Gdynskim od 10 do 11:30.Godzina 13:00 obiadek w Rozy Wiatrow.Godzina 15:00 wyjazd do Wladyslawowa.O atrakcjach na miejscu noclegu nie bede sie rozpisywal,bo wyklikac latwo,a jak cos nie dojdzie do skutku,to potem wstyd sie tlumaczyc.Ale pracujemy nad wszyskim i chociaz nikt z nas w zyciu tego nie robil,chodzi mi o organizacje takiego zlotu,to wkladamy serce zeby bylo ok.Pozdrawiam Was wszyskich i czekajcie na dalsze news-y
a tu sie przywitamy...
_________________ AR-nic wiecej...
Ostatnio zmieniony przez spike 2007-05-08, 17:55, w całości zmieniany 3 razy
Czyli mam rozumiec ze zlot sie zaczyna w Piątek 8 czerwca o 9.00? nie tak jak wczesniej bylo planowane ze w sobote.
Jutro wpłacam kaske.
Tak jak piszesz,w piatek sie witamy, w niedziele zegnamy,ze wzgledu ze zostal juz tylko miesiac,bede sie staral odpowiadac,lub dopisywac o biezacych sprawach .
IK@R_1886
Trochę w temacie trochę nie ale napiszę najwyżej mnie skrzyczą
Jedzie ktoś z wawy na zlot ??? Jeśli tak może się dogadamy i wyruszymy jakoś razem, będzie nam raźniej jechać kupą
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-05-08, 22:23
Ja,Paweł 156,Mariusz,rafjan,shalott,Jurcio chyba tez jedziemy w srode na wieczor aby byc tam juz w czwartek rano,jesli jest ktos chetny to po drodze bedziemy sie zbierac.
szczegoly jeszcze ustalimy.pozdro
Chyba nie spotkamy sie na trasie ja jade na warszawe-elbląg caly czas trasaą nr 7
pozatym bede mógł wyjechać dopiero w piątek po pracy czyli o 16 na miejscu będe pewnie kolo 23 no i niestety chyba przyjade 166 bo niewiem czy zdąże poskladać 33 do tego czasu.
Chyba nie spotkamy sie na trasie ja jade na warszawe-elbląg caly czas trasaą nr 7
pozatym bede mógł wyjechać dopiero w piątek po pracy czyli o 16 na miejscu będe pewnie kolo 23 no i niestety chyba przyjade 166 bo niewiem czy zdąże poskladać 33 do tego czasu.
Mówi się trudno
I tak spotkamy się na miejscu
IK@R_1886
Witajcie,potwierdzam wplaty ktore doszly na konto:
Robert Ł. AR_33 za dwie osoby dorosle
Piotr-Z za dwie osoby dorosle
Monika..Jurcio_8V dwie osoby dorosle
KORCZU 4 osoby dorosle + dzieciatko
zwiezu 3 osoby dorosle (zaliczka)
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 TS
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-05-09, 16:05
Witam i proszę o odpowiedź: czy przewidujecie możliwość dołączenia do waszego grona na zlocie naprawdę "w ostatniej chwili"? Niestety do samego końca nie będę mógł być pewien czy dostanę wolne w pracy. W związku z tym nie jestem w stanie wpłacic kaski na wasze konto . Jednak mam nadzieję na przyjazd razem z żoną i dwójką dzieci 4 i 6 lat i dołączenie do szanownego grona na zlocie.... Jeśli byłyby miejsca noclegowe w domkach to super! Proszę odpowiedzcie na moje pytania
Dopisujcie sie do listy,bo jak narazie to 8 samochodów przyjedzie. Ja postaram sie na dniach wplacic chociazby zaliczke,zeby byla miejscowka zaklepana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum