Wysłany: 2007-05-12, 12:32 Koncerty z Alfaholikami
Hejka
Ponieważ oprócz Alfki i swojego chopa kocham muzykę (zresztą kto nie lubi muzyki ;P)
proponuję stworzyć temat muzyczno-spotowy, gdzie wpisywane byłyby koncerty i imprezy muzyczne odbywające się w PL i nie tylko, na które się wybieramy - temat moze się okazać pomocny także w sprawach noclegów w obcych miastach lub w sprawie dojazdów na koncerty. Poza tym jest to okazja do ugadania spotu przed koncertem lub po koncercie i do wymiany wrażen z koncertów
Zaczyna się lato, a wraz z nim liczne koncerty. Napweno Alfaholicy również gdzieś się wybiorą - czy nie byłoby fajnie zobaczyć kilka Alfek przed Heineken Open'er?
Ja tego lata wstępnie wybieram się na:
Dream Theater - Katowice/ Spodek 12 czerwca
Tyski Festiwal im. Ryśka Riedla - Tychy 28-29 lipca
Wacken Open Air Festival - Niemcy 4-8 sierpnia
lista z pewnością urośnie
Widząc gdzie kto się wybiera, można zgadać się na PW lub GG i się umówić
pozdrawiam
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Może jak zbierze się kilka osób, to spotkamy się przed koncertem?
Pozdro
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
[Kate] No to jest nas troje! Mini zlot gotowy Ale może jeszcze ktoś się zgłosi?
Pozdro
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
...ja mam zamiar pojawic sie na Open'er Festival...
...poza tym ten Festiwal im. Ryska w Tychach tez wyglada interesujaco...
...i Coke Live Music Festival...
...i pewnie cos jeszcze sie pojawi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum