Czytajcie, pytajcie, konsultujcie i rejestrujcie sie
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
dzumka, na razie jeszcze miejsca w pokojach są, więc jeszcze trochę czasu masz. Jeśli jednak chciałbyś spać pod namiotem, to myślę że nie musisz się spieszyć
UWAGA! DO OSÓB REJESTRUJĄCYCH SIĘ!
Bardzo proszę o dokładne zapoznanie się z okienkiem POMOCY w zakładce REJESTRACJA, szczególnie jeśli chodzi o ilość rezerwowanych łóżek, ponieważ pojawiają się błędy.
Bardzo proszę o dokładne zapoznanie się z okienkiem POMOCY w zakładce REJESTRACJA, szczególnie jeśli chodzi o ilość rezerwowanych łóżek, ponieważ pojawiają się błędy.
Pozdrawiam
Kate
a to lozko to duze jedno starczy haha
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;(((
bimski, jako zagorzały Alfaholik ze stażem na forum jesteś mile widziany O Alfaholiźmie nie świadczy auto To informacja dla ludzików spoza naszego forum. Możesz śmiało się zapisywać nawet jeśli jeździsz inną marką niż Alfa
rozumiem ze jak sie zapisze na ost. chwile to beda miejsca chocby namiotowe? nie wiem czy dam rada zaplacic kase do 1.08 bo w lipcu jade na wakacje i moge nie miec kasy:(
OO__V__OO, o rezerwacji w pokojach decyduje kolejność zgłoszeń, więc jeśli będziesz się rejestrował i miejsce w pokoju jeszcze będzie to oczywiście zostaniesz do niego przydzielony. Jeśli chodzi o namioty, tutaj nie ma ograniczonej ilości miejsc
Dla nas to troszku odległa miejscówka
nie mogliscie wymyslec czegos bardziej centrum Polski aby kazdy mniej więcej miał taką samą ilosc kilometrów do przejechania....
KUBAS, bardzo mi przykro, ale to i tak jest ponad 150km bliżej niż w zeszłym roku. Staraliśmy się by zlot odbył się bliżej centrum Polski. Poza tym byliśmy zobligowani lotniskiem. Organizacja zlotu na prawde wymaga wielu starań i wiem że nie da się wszystkim dogodzić. Patrząc na zlot na Pomorzu, Ci którzy jadą z Południa mają ponad 600km do przejechania
Nio fakt...można by podebatowac na ten temat ale niechce Mi sie.. jesli fundusze pozwola to postaram sie zawitac i mam nadzieje że reszta klubowiczów z zachodniopomorskiego tez...
KUBAS, padło na Częstochowę bo w pobliżu jest lotnisko, w przyszłym roku możemy podziałać bliżej zachodniej granicy.
Nie biorę nawet pod uwagę takiej opcji, że nie pojawią się na OgólnopolskimZlocie Alfaholików przedstawiciele zochodniopomorskiego oddziału Alfaholików
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum