Dokładnie tak jak powiedziała Kate, tylko osoby które będa wcześniej zapisane i opłacone będą mogły wjechać na teren lotniska.
Na podstawie listy będą przygotowywane identyfikatory
już się zapisałem Dzieci się ucieszą iż jadą na zlot a także,że będą mieli swoje identyfikatory-poczują się prawdziwymi Alfistami.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Mam pytanie!!! Moja drużyna jaką zapisałem skałda sie z 2 osób, rozumiem jest 150zł od osoby pod namiotem. Czy będzie wielka różnica jeżeli zamaist jednej drużyny 2 osobowej każdy znas przyjechałby swoją alfą, kasa i tak jest ta sama do zapłacenia, a nie wiem dokładnie jeszcze jak wjedziemy, ja prawdopodobnie będe swoją nowo kupioną 145, a kumpel możliwe że 146, ale nie jesteśmy jeszcze pewni.
Ostatnio zmieniony przez BYKrak 2008-06-29, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
W planie dnia na niedzielę jest hamownia dla chętnych za opłatą - extra sprawa , a czy będzie możliwość podpięcia samochodu do komputera diagnostycznego itp. Wielu z nas ma problemy ze zdiagnozowaniem usterek w swoich autkach a na zlocie wiadomo co 200 głów to nie jedna Zapewne znaleźli by się chętni na porządną diagnostykę zrobioną przez fachowców ( za opłatą oczywiście) .
No moze bym i zabrał interfejs. Tylko pytanie zasadnicze.. kiedy to mialoby sie odbywac? Bo plan napięty a roboty od groma.
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
A mój samochód chyba bardzo nie chce jechac. :/ Nie dośc, że czeka mnie wymiana oleju, to jeszcze przegląd, wymiana hamulców (wczoraj kontrolka się włączyła) i inne drobiazgi. Wszystko na raz. Ale nie dam się, podłośc bmw mnie nie przerośnie
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
No właśnie. Jeszcze nie mogę wpłacic kasiory, miałem ostatnio dużo niespodziewanych wydatków (hamulce przed chwilą skończyłem wymieniac po jednej stronie:)), ale do końca miesiąca będę w stanie na pewno.
Zgadza się, lecz przeważnie w wakacje jest kupa wydatków i do tego masa znajomych mają urodziny itd ... i kolejne wydatki. Postaram się zapłacić całość po niedzieli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum