Model: Inny
Silnik: 2.0T8V
Rocznik: 1993
Wiek: 39 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 13 Skąd: Z Miasta Smoka
Wysłany: 2008-08-31, 19:23
Dziękujemy Wam za super weekend
Zlot fantastyczny , ludzie rewelacyjni , chetnie ,jeżeli oczywiście nie będziecie mieć nic przeciwko - piszemy sie na następne spotkania
Wielkie Brawa i podziękowania dla Organizatorów - naprawde było SUPER
Pozdrawiamy wszystkich i jeszcze raz serdecznie dziękujemy
Grzesiek, Gosia i Gabrysia
_________________ Nie zawsze trzeba wieżyć w to co sie widzi -;)
Zlocik I klasa, pogoda można powiedzieć dopisała, towarzystwo także.
Czego chcieć więcej
Organizatorzy zorganizowali wszystko naprawdę profesjonalnie, jestem pełen podziwu.
Do następnego roku
_________________ Alfa Romeo: sportowe serce, ogromna witalność, dźwięk silnika, elegancja kształtów i włoski design.
My oczywiście również szczerze dziękujemy za rewelacyjną atmosferę i świetną zabawę zwłaszcza imprezę w sobotę - bawiłem się jak dziecko Jeszcze raz WIELKIE dzięki i pozdro dla wszystkich
Paweł i Madzia
Mi się również podobało, szkoda że byłem tylko na sobote i nie zaliczyłem wieczornych imprez z Wami No ale następna okazje wykorzystam już w 100 %-tach.
Brawa dla organizatorów!
POZDRAWIAM
Pozdrowienia dla wszystkich. Ja za to nie byłem na lotnisku ale załapałem się na wieczorek po którym strasznie umierałem całą niedzielę W przyszłym roku jadę bez dwóch zdań na cały zlot )
Oo skoro już teraz jest tylu chętnych to może wprowadźmy zapisy a przy okazji osoby, które mają problemy z kasą mogłyby zacząć zbierać kasę żeby nie wycofywały się w ostatniej chwili jak to miało miejsce ostatnio Jeszcze raz szczerze gratuluję dobrej organizacji i świetnej zabawy
Zlot był wspaniały i była dobra zabawa zwłaszcza na lotnisku .
Wielkie podziękowania dla Organizatorów za duży wkład pracy i własnego czasu za przygotowanie tej imprezy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum