Spokojnie. Skarbnik ma pare dni wolnego wiec w przyszlym tygodniu nadrobimy.
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Do każdego z Was został wysłany mail z przypomnieniem o upływającym terminie wpłat za zlot. Jeśli ktoś z Was wpłacił już pieniążki, ale nie dostał potwierdzenia wpłaty, proszę o chwilę cierpliwości. Jak tylko wróci Korczu i dostanę od niego informację o przelewach, to wszystkie zaległości będę uzupełniała.
Jeśli ktoś z Was wpłacił już pieniążki, ale nie dostał potwierdzenia wpłaty, proszę o chwilę cierpliwości. Jak tylko wróci Korczu i dostanę od niego informację o przelewach, to wszystkie zaległości będę uzupełniała.
ok spoko
Pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-07-29, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Do tych 6 miejsc można niestety doliczyć kolejne 2 . Nie wyrobię się z kasą jednak no i w pracy są komplikacje z wolnym na te dni. Sorki że zwlekałem aż do dzisiaj ale myślałem do ostatniej chwili że uda mi się zorganizować kasiorkę i wolne. Ale w razie czego jak uda mi się załatwić i jedno i drugie to wpadnę na zlot a spanie wynajmę najwyżej w jakimś ośrodku albo wpadnę pod namiot. Gdyby jednak mi się nie udało załatwić tego to życzę udanej zabawy
a to ja nic nie wiem, ze hultaj nie chce zostac...ojjj, bedzie łomot
adasco, zbieraj ekipę , bo sam nie dasz rady w przeciąganiu liny, a po Pomorzy poprzeczkę zawiesiliście bardzo wysoko
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum