czemu masz nie zdązyc ?.... będziesz ruszał chyba z Bobrytem z Gorzowa.. jakos tam sie zgadacie co nie... a potem sie razem złanczamy i cisniemy ekipą do Gdyni
Trza jakies audio zabrac.. bo tam nawet chyba TV nie ma to dobrze co by nam cos przygrywało
A może wezmę swojego wzmachola i glośniczki hi hi takie delikatne po 200W mocy muzycznej jeden (nominalnie 400W) Będzie słychać nas po drógiej stronie Bałtyku
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
ale Ty jestes z nienacka to zapewne chwila moment i jestes na miejscu
ale My będziemy jechac pokreconymi drogami heheh i bedziemy sie połanczac z innymi grupami dlatego troszke czasu nam to zajmie...
a wsumie to sprawdzimy u Marcina na nawigacji ile czasu potrzeba na dojechanie... a trza też wziąsc pod uwage to że będziemy jechac w Swięta,,, jak dobr4z ewiem to zapewne jakies procesje będą szły itd to też trza sie liczyc z tym że możemy miec utrudnienia w dostaniu się do Gdyni
przypominam ze został tydzien do dokonania wpłaty na konto
Kurcze juz tylko tydzien musze sie dokładnie dowiedziec kiedy mam egzamy czy czasem nie odrazu w poniedziałek 26 bo to by była klapa i czy jeszcze beda miejsca bo ogladałem liste ciasnawo jest...
pozdro
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;(((
Na pewno wiekszość z Was wie, plan zlotu w niewielkim stopniu uległ zmianie, pierwsza sprawa to miejsce, zamiast Jastarnii, jedziemy do Karwii, pozmieniało się też troszke w atrakcjach (ale nie zmniejszyło). Ośrodek musieliśmy zmienić, gdyż na pierwszym miejscu, dbamy o rodziny z dziećmi, a jest ich duzo Jastarnia komplenie nie byla przygotowana, na przyjęcie tak dużej ilości dzieci, nie wszystkie rodziny z dziećmi miały by pokoje z łazienkami, nie mówiąc o tym, że reszta miała by łazienke wspólną, hotele za bardzo byly oddalone od miejsca grilowania, no i najważniejsze, według naszej oceny, ośrodek nie był zbyt bezpiecznym miejscem, w którym moga bawić się dzieci Jeszcze raz przepraszamy, za zmiany , ale one były dla Waszego i Naszego dobra. Zdjęcia z ośrodka z Jastarni są dostępne tutaj:
II OGÓLNOPOLSKI ZLOT MIŁOŚNIKÓW MARKI ALFA ROMEO: POMORZE 2008; KARWIA 22-25 MAJ
Dzień I
12.00 Spotkanie na skwerku (rejestracja , rozdajemy identyfikatory, itd)
14.00 Obiad w restauracji Róża Wiatrów
ok.16 Wyjazd do Karwi
18-19 Zakwaterowanie w OSW Pod Złotym Żaglem
po 20 Wieczorna imprezka integracyjna przy grillu i rollbarze...
Dzień II
08-11 Śniadanie (we własnym zakresie)
12-16 Quady, Rhino, Zorbing, strzelnica (700m od ośrodka)
po 20 Impreza taneczna z kolacją w lokalu na terenie ośrodka. Alkohole we własnym zakresie. DJować nam będzie kolega z TMiN
Dzień III
12-19 Dzień indywidualny. Możliwe wycieczki do okolicznych ośrodków turystycznych (Hel, Rozewie, Jastrzębia Góra, Łeba) z klubowym przewodnikiem Marcinem. Wycieczki zostana ustalone na miejscu wg. zainteresowania zlotowiczow. W tym czasie klub Ti Amo Alfa Club proponuje darmową diagnostykę komputerową Alf :super: .
po 20 Wieczorna imprezka pożegnalna przy grillu i rollbarze. Kegi i kiełbaski już się chłodzą
Dzień IV
po 11 Czas wolny. Dzień wyjazdu.
Wszystko co zostało wymienione powyżej jest wliczone w koszt zlotu i wynosi:
150zł - osoba dorosła
70zł - dzieci
Dzieci do lat 6 gratis.
Na terenie ośrodka jest stołówka pracująca od 8 do 23. Koszt śniadań to 10-13zł, obiadów 17-20. Na terenie ośrodka jest plac zabaw dla dzieci. Samochody będziemy parkować 50m od ośrodka, na ogrodzonym placu. Z ośrodka mamy 200m do pięknej plaży
Dane ośrodka:
Ośrodek Wypoczynkowo - Szkoleniowy Pod Złotym Żaglem
ul. Reprezentacyjna 15
84-105 Karwia
Strony osrodka:
http://www.zlotyzagiel.maxmedia.pl/ http://www.polwysep.pl/po...asy-karwia.html
Na powyzszych stronach obejrzycie sobie zdjecia osrodka oraz jego standard. Wszystkie pokoje z lazienkami.
Muszę tu jeszcze zaznaczyć, iż w Karwii, bedziemy podzieleni na dwa pensjonaty, położone obok siebie, mające wspólny parking
Co poniektórzy , na jedną dobe będa sie do siebie przytualać , a to dlatego, iż na jedna nockę będa tam dzieci z "zielonej szkoły", które wyjeżdżaja 23.04. One nam przezkadzać nie będa, mam nadzieję, że Wam równie i bedziemy sie świetnie bawili
Jeśli chodzi o organizację, wpłaty, noclegi w pełni jestem za to odpowiedzialna, jakiekolwiek pytanie prosze kierowac do mnie
Jeszcze raz przepraszamy za zmiany i do zobaczenia na Zlocie
Ostatnio zmieniony przez Katte 2008-05-01, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Hej, dla ludziska ze Szczecina, Koszalina, Gorzowa, Poznania i okolic, oraz każdego chętnego który chce dołączyć.
Zaplanowałem spotkać się na trasie w miejscowości Biały Bór (między Bobolice a Miastko) ok. godz. 9:00, odjazd 9:15 skąd wjedziemy od Gdyni od strony Chwaszczyna (obodnica może być w weekend zakorkowana)
Biały Bór nie jest wielki, więc kto przyjedzie pierwszy niech zajmie jakiś parking czy stacje, żeby każdy mógł trafić.
W białym Borze jest w centrum taki duży plac. Z mapki bobryta wynika ze wszyscy beda wjezdzali z podobnej strony wiec bedą go mieli po lewej stronie. Napewno rzuci sie wam oczy(jest na zakrecie). Ja postaram sie tam byc wczesniej zeby zajac miejsce.
Bobryt mi nie jedziemy jednak przez Koszalin bo musielibysmy troszku km dadzucic.. poprostu spotkamy sie wszyscy w Białym Borze.. o której będziemy wyjezdzac ze Szczecina itd dogadamy w sobote i damy znka na forum...
ekipa z zachodniopomorskiego rusza o godzinie 4.30 spod salonu Fiata na Mieszka 1go...
około godziny 9.00 spotykamy sie z reszta ekipy w Białym Borze skad ruszamy pełną para na Trójmiasto
jesli ktos miał by się dołonczyc do nas jeszcze gdzies po drodze lub co kolwiek to prosimy o kontakciki telefoniczne...
kom do mnie/> 512322035 Pikero >512079074
Z informacji od Redziego i za jego przyzwoleniem(do pózna pracuje) informuję, że za niewielkie pieniążki zalatwił profesjonalne studio wideo, które sporządzi dla nas film z pierwszych dwóch dni zlotu ( kopie HD bez zabezpieczenia 400 zł) .W związku z tym, że budżet jest już wyczerpany na maxa po szybkim przeliczeniu, płytki itd, wychodzi po 6 zł na zalogę.Chętnych zapraszamy ,płatne przy zgłaszaniu obecności Do zobaczenia jutro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum