A mnie zaraz ch....strzeli.Kolejna impreza beze mnie.Pomorze uparlo sie na ten maj jakby wakacji niebylo.No nic.W lipcu wezme Majkela pod pache i wyruszymy gdzies znowu
Już nie mogę sie doczekać kiedy znów przyjedziecie nad nasze piękne morze.
J
eżeli ktoś chiałby otrzymać więcej informacji służę pomocą pod nr tel 607 600 900
pozdrawiam[/quote]
Wstępnie mnie wpisz Piotruś tzn 2 os dorosłe i dziecko 6 lat,hm moze jakąś niespodzianke sie uda załatwic ...(czerwona?) co ?
Pozdrawiam!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
A ja już nic nie rozumię
To w końcu co jest w cenie 150zl???
Tylko nocleg i śniadania tak?
Na forzaitalia jest napisane, że w cenie są także inne atrakcje
Niech ktoś mi odpowie bo chcę pojechać tylko muszę wiedzieć co i jak
A ja już nic nie rozumię
A ja już nic nie rozumię
forza italia to inny zlot, i inny temat
Tak, wiem że forza italia to inny zlot
Ale mi chodziło o strone forzaitalia, a na niej jest o zlocie 22-25 maja
- 3 x nocleg
- 1 x obiad (22 maja)
- atrakcje
- grill + piwko
i na bank coś jeszcze dojdzie jesteśmy w trakcie rozmów ze sponsorami i starań aby wszyscy wyjechali zadowoleni
Zapisujcie się bo robi się ciasno... Zostało już niewiele wolnych miejsc Czekamy na Was i pozdrawiamy
Ostatnio zmieniony przez Mała 2008-04-30, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
- 3 x nocleg
- 1 x obiad (22 maja)
- 3 x śniadanie
- atrakcje
- grill + piwko
i na bank coś jeszcze dojdzie jesteśmy w trakcie rozmów ze sponsorami i starań aby wszyscy wyjechali zadowoleni
Zapisujcie się bo robi się ciasno... Zostało już niewiele wolnych miejsc Czekamy na Was i pozdrawiamy
Dziękuję za info
Nadal czekam na decyzję mojej ukochanej
no to kuzna mac My ze Szczecina będziemy musiali wyruszyc tak gdzies koło 4 rano masakra ehhehe ,,,
wiadomno że w ten czas trza wliczyc spotkania i spuznienia co niektórych osób jakies przerwy na posiłek
Kubas ty ciągle głodny, niezapomnij ze 22 wszystkie McDonaldy bedą zamkniete, polecam wziąć duuużo kanapek albo ze 3 pizze i włóż pod maskę będą napewno cieplutkie Inie zaśpij bo PIkero tym razem napewno sie na ciebie wkuży
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Marcin spoko loko... ja całą noc nie będe spał... będe siedział i pucował Belle aby slicznie wyglądała na zlocie hehe
Trza jakies audio zabrac.. bo tam nawet chyba TV nie ma to dobrze co by nam cos przygrywało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum