tak już w innych tematach pisałem tak dalej podtrzymuje swoje słowa...
było zajefajnie biscie heheh
za wyjątkiem drogi powrotnej hehe....niefartownie trafilismy na tira z którego troszku ciekło jakies ustrojstwo które i całe auto i flagi wszystko mi zasmrodziło...
ale myjnia juz była
Pozdrawiam Wszystkich i do zaobaczyska na następnym zlocie....
Serdeczne podziękowania - było WSPANIALE!!! Rewelacyjna atmosfera i ludziska!!! Pozdrawiam i dziękuję organizatorom oraz wszystkim obecnym za wspaniały długi weekend!!!
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
Ostatnio zmieniony przez adamo 2008-05-26, 23:29, w całości zmieniany 1 raz
podsumowując zlot, był bardzo udany. Alf było faktycznie sporo, choć modeli nie było aż nadto, bo rządziły 155, 156, 166, 145/6 a ponadto jedna 33, Brera i 159SW.
oraz trzy 147
moje przeoczenie
mamy swój album. powrzucajcie chodziaż po 20 zdjęć
ja chciałem zapodac pare fotek do albumu ale niestety są za duże..a niemam zbytnio czasa aby wszystkie zmniejszac..
wogóle ludzie zapodawajcie jakies foty.. kazdy ganiał z aparatem jak japonczycy na wycieczce a tu fotek nie widac....
Hejka Poniżej lista uczestników zlotu, którzy zapłacili za pamiątkowy film. Proszę o przesłanie do mnie na PW adresów z danymi (z dopiskiem nick-u) na który przesłać film. W związku z, dużą ilością zamówień proszę, o ile jest taka mozliwość o podanie ,,grupowych" adresów, na które można wysłać filmy dla większej ilości osób, wielu z Was mieszka blisko siebie, bardzo by to usprawniło rozsyłanie (wtedy również ilość sztuk oraz nicki). Wysyłka w przyszłym tygodniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum