teraz to bez sensu zminiac miejsce... alces1 najepiej jedz na mateczny i w lewo i przed siebie caly czas i pod makro w prawo, ewentualne mozesz mi siasc na ogon
aha.. ja bede smigal kolo carefoura to moge was poprowadzic jak by mrutyna mial kilometry niepotrzebne robic...
spoko nie ma problemu. Rano się ugadamy co do wstępnej godziny i podjadę po was do carefoura na zakopiańskiej i pojedziemy wspólnie pod real. I dla reszty spotkanie jest na parkingu 1piętro real przy ul Bora Komorowskiego. Na zakopiankę ja wyjeżdżam po kolegów jadących od Zakopanego.
Model: Inny
Silnik: do DU.. !
Rocznik: 1981
Wiek: 27 Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 52 Skąd: Zakopane/Nysa
Wysłany: 2008-04-06, 00:22
mrutyna napisał/a:
maffiu napisał/a:
aha.. ja bede smigal kolo carefoura to moge was poprowadzic jak by mrutyna mial kilometry niepotrzebne robic...
spoko nie ma problemu. Rano się ugadamy co do wstępnej godziny i podjadę po was do carefoura na zakopiańskiej i pojedziemy wspólnie pod real. I dla reszty spotkanie jest na parkingu 1piętro real przy ul Bora Komorowskiego. Na zakopiankę ja wyjeżdżam po kolegów jadących od Zakopanego.
Koledzy miłej zabawy pogoda macie super przynajmniej w Rudzie Śl.chciałem sie też wybrać ale od piątku mój mały zachorował dajcie zdjęcia z imprezki Pozdrawiam
ja na 14:20 muszę być na dworcu głównym w Krakowie bo dziewczynę muszę odwieź. Tak że ta ekipa jadąca zakopianką z którą jestem umówiony na 14:30 chwilkę na mnie musicie poczekać będę koło 14:40
Dobra, ja się za niedługo zbieram, bo nie wiem jak droga bdzie wyglądać, a nie chcę się spóźnić jak ostatnio, a jak będziemy wcześniej nic się nie stanie.
Do zobaczenia na miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum