wstępnie się pisze 2 os na pokój 2 osobowy najchętniej i jeszcze nie wykluczone że będę musiał zabrać moje zwierze
Noclegi są w domkach, na parterze pokój z 2 łóżkami a na pięterku pokój z 3 tapczanami
także albo szukacie jednej osoby do towarzystwa na piętrze, albo parki na parter myślę, że nie będzie z tym problemu Jeżeli chodzi o zwierzaczka, to jak nie znajdziecie opiekuna to jak najbardziej zabierajcie na pomorze w zeszłym roku był piesek
amser_sl napisał/a:
z tego rozumiem, że niedziela już jest takim dniem wolnym
i poświęconym na wyjazd ?? acha no i w cenie są 3 noclegi ??
Niedziela jest dniem, w którym część osób wyjeżdża po śniadaniu (Ci, którzy mają najdalej) Dla pozostałych jest to tzw. czas wolny, ale oczywiście nikogo nie zostawimy bez opieki i w razie potrzeby służymy pomysłami na spędzenie czasu 150 PLN to cena, w którą są wliczone 3 noclegi
W takim razie nie widze problemu ponieważ jedzie także kolega Tmin z rodzinką więc zajmiemy cały domek który prosze już dla nas rezerwować, razem będzie 5 os w tym jedno dziecko
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
Już nie mogę sie doczekać kiedy znów przyjedziecie nad nasze piękne morze.
J
eżeli ktoś chiałby otrzymać więcej informacji służę pomocą pod nr tel 607 600 900
Są jeszcze 2 miejsca? Ja jestem szczesliwym posiadaczem alfy 156 ;] od 2 dni o.O forum czytam od 2 miesiecy moze nawet ;] Chcialbym sie dolaczyc? 2 miejsca sa?
Jaki jest ostateczny termin zapisywania.
Ja dopiero za jakieś dwa tygodnie będę znał swój majowy grafik. Jeśli w terminie zlotu będę miał wolnę to chętnie się pojawimy.
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Jade moja bella z wami a napewno bede ruszal z gryfina z kubasem a kto ze szczecina chcialby sie przylaczyc to mozemy sie spotkac tam gdzie ostatnio na media markt
Zapisujcie się na stronie alfapomorze
ja zapisuje sie dopiero po 10 jak będe miał kasiorke i wtedy odrazu przelewam na konto szmal....
a zapisy są do konca kwietnia ale im wczesniej tym lepiej ;p
a no wiadomo że ekipa ze szczecina będzie ruszac spod media markt ;p...
Awagandro ato Ty zakupiles Belle od naszego kolegi z forum Silvera ?
Już nie mogę sie doczekać kiedy znów przyjedziecie nad nasze piękne morze.
J
eżeli ktoś chiałby otrzymać więcej informacji służę pomocą pod nr tel 607 600 900
pozdrawiam
A otrzymamy rewizytę wcześniej na Torze Poznań 2 maja?
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
A mnie nie bedzie moja kobieta ma 24 urodziny a niechce zemna jechac wiec jestem zmuszony podporzadkowac sie kobiecie ( jaki bol ) ale moze za rok...
PS milej zabawy zycze a i wypijcie zamnie pare darmowych piwek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum