Jeśli jesteście słowni i przyjedzie chociaż połowa z tych, którzy się deklarują, to impreza ma szansę na spore powodzenie
Co do naklejki, to jak najbardziej, oczywiście motyw Grodu Kraka, Alfa Romeo z uwzględnieniem alfaholików i data spotkania, to wyznaczniki takiej pamiątki.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
- Rafał
P.S. proponuję by w sobotę wpisać swoją 100% obecność będzie wiadomo kogo się spodziewać.
Co do jazdy Zakopianką, to jeszcze nie wiem którędy pojadę (zależy od kilku rzeczy) albo Zakopianką, albo na Bochnię i starą "czwórką" w sobotę się wyjaśni, więc jak coś to dam znać.
zrobiłem taki projekt na szybkiego, jak kolega ***mach*** chce zrobić to my chętnie chcemy:) cod o projektu nie jest to brera na tle wawelu ale mam do zaoferowania takie coś,
mogę jeszcze pomyśleć ewentualnie ale dzisiaj już zmęczony jestem. Jak coś to pisać zrobię jutro rano w pracy:)
W sumie ważne żeby było logo AR, coś związane z Krakowem i Alfaholikami, no i że spot i data.
Mam nadzieję że się nie obrazicie że wrzuciłem jeszcze linka do spotu na inne forum AR, chyba wszyscy Alfisti są mile widziani
Bo coś mi się kiedyś obiło o uszy jakieś nieporozumienie pomiędzy Alfaromeo.pl a Alfaholicy.net
Ale mniejsza z tym, ja na swojej alfie wożę linki do obu stron, a im nas będzie więcej tym lepiej, żeby tak ze 30 aut było i jak zrobimy grilla na maczudze Herkulesa to mamy pewne miejsce w historii, a przynajmniej w "Uwadze" na TVN
przepraszam ,że się tak czepiam ( bardziej pytam ) - nie dałoby rady tego widoku wawelu umieścić na całej karcie? jak to wtedy wyjdzie?
na mnie już pora do łóżka. będę śledził prace nad projektem
powodzenia życzę
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-04-04, 00:21, w całości zmieniany 1 raz
projekt najlepiej w corelu. Z tym ze z zaokraglonymi rogami, to juz na pewno nie zdaze zrobic, natomiast zwykly prostokat raczej tak. Moj adres cube@cube.krakow.pl. Ja to proponuje jednak projekt z duza alfa i malym wawelem. Tylko ze potrzebuje projekt na juz bo troche zejdzie z drukiem i cieciem. No i jaki wymiar i naklad. ja moge zrobic powiedzmy 50szt np 15x15cm na wlasny koszt. jak by to mialo byc cos wiekszego to trzeba by wprowadzic jakas symboliczna oplate, doslownie pare zlotych.
projekt najlepiej w corelu. Z tym ze z zaokraglonymi rogami, to juz na pewno nie zdaze zrobic, natomiast zwykly prostokat raczej tak. Moj adres cube@cube.krakow.pl. Ja to proponuje jednak projekt z duza alfa i malym wawelem. Tylko ze potrzebuje projekt na juz bo troche zejdzie z drukiem i cieciem. No i jaki wymiar i naklad. ja moge zrobic powiedzmy 50szt np 15x15cm na wlasny koszt. jak by to mialo byc cos wiekszego to trzeba by wprowadzic jakas symboliczna oplate, doslownie pare zlotych.
Myślę, że 50szt zdecydowanie starczy, nie sądzę by nas więcej przyjechało Natomiast jeśli chodzi o opłaty, to myślę, że każdy zgodzi się z tym, że symboliczna opłata się należy.
Pozdrawiam.
- Rafał
50szt takich malych naklejek to bedzie mnie kosztowalo grosze, tak ze nie potrzeba wprowadzac zadnych oplat. Mysle ze taka naklejka to zawsze jakis gadzecik i moze ktos sie zdecyduje przyjechac z tego powodu. Niestety na mailu pusto i nie mam projektu a czasu juz mam coraz mniej. Czekam
moge wydrukowac taki projekt tylko ze to troche za mala rozdzelczosc. naklejka jest mala wiec nie bedzie tragedi ale przydalby sie pliczek w wyzszej rozdzielcozasci wyslalem maila do mrutyna wiec mam nadzieje ze mi przesle pliki.
Ok jest 12 i juz musze drukowac. w zwiazku z tym ze nie dostalem maila, wybieram jeden projekt z forum i drukuje. Przy wielkosci 12x8cm rozdzielczosc jest wystarczajaca.
_________________ Alfa 156 1,9jtd
Civic 1,8
Ostatnio zmieniony przez ***mach*** 2008-04-04, 11:01, w całości zmieniany 1 raz
Hm... czasu coraz mniej, a moja Alfa wogóle niegotowa do takiego wypadu, niestety jutro muszę być w pracy i nie wiem czy uda mi się ją przywołać do 100% porządku przed niedzielą.
A jakie są rokowania pogodowe na niedzielę?
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum