powaznie rozwazam zakup... cena chyba okazyjna?
w razie czego jutro moge wyslac ojca zeby mi ja kupil i sam odbiore, moglby ktos ja obejrzec z woj slaskiego? stoi w bytomiu.
ty bomba! sie ostatnio też często zastanawiam czy sobie RWD nie kupić jakiegoś, a 3ki najlepsze żeby sobie poszaleć. niestety Alfinka z FWD nie daje tyle zabawy :/
ty bomba! sie ostatnio też często zastanawiam czy sobie RWD nie kupić jakiegoś, a 3ki najlepsze żeby sobie poszaleć. niestety Alfinka z FWD nie daje tyle zabawy :/
75andrew155, ja chce mocna benzyne do krecenia baczkow. bo na rekawie to sie latac nie da... chyba ze sie go wymienia 2 razy w miesiacu. a czemu szmelc? swoja moc ma, psuje sie tak jak alfa. do taniego przemieszczania bede mial ETZ MZ 250, bo przeciez juz cieplo. a do katowania bedzie bmw
trojka jest ladniejsza od 75... i mniej pali - bo jakby nie bylo to tez troszke wazne
Kolega miał takie, tylko że 320-masa frajdy na szutrze Niestety te rekiny zjada rdza, wiec na bank w tym egzemplarzu jest już zjedzona podłoga w bagażniku. Ale samochód ogólnie świetny-ma duszę. Tylko że za tą kwotę z tylnonapędówek można mieć Alfę 75, może nie w stanie bardzo dobrym, ale pewnie lepszym niż to BMW
Model: Inny
Silnik: lepszy niz AR
Rocznik: 1961
Wysłany: 2008-04-01, 10:40
zart raczej napewno , ale ta wasza fanatyczna nienawisc do wszystkiego innego jest powalajaca , szczegolnie andrewa , dla Ciebie alfa to sie do wszystkiego 10 razy lepiej nadaje.
Do alfy 75 bardziej odpowiada e30 niz 21.
Ostatnio zmieniony przez tomiscorpio 2008-04-01, 10:43, w całości zmieniany 1 raz
tomiscorpio przeszkadza Ci to? na forum znajdziesz ludzi dla których alfa to sposób życia i samochód nad samochodami, ja sie nie zamykam na inne samochody, ale odkad mam alfe to inaczej tez to wszystko wyglada... pozatym jest to forum alfy romeo, i nie szukaj tu fanów fordów bmw audi itd...
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
zart raczej napewno , ale ta wasza fanatyczna nienawisc do wszystkiego innego jest powalajaca , szczegolnie andrewa , dla Ciebie alfa to sie do wszystkiego 10 razy lepiej nadaje.
Do alfy 75 bardziej odpowiada e30 niz 21.
No a czego oczekujesz? Gdyby BMW było lepsze to byśmy nie pisali na tym forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum