kto w niedziele ma ochote jechać na destruction derby???? do mojego kolegi do szczecinka więc tak mam wolne jedno miejsce i ewentualnie jak byłaby możliwość to zorganizowałoby się drugie autko
Marcin chyba bedzie też chciał leciec....
Piotrek a mi Marek nontoper nawija i się pyta czy walimy na Chociwelską na rozpoczecie sezonu tuningowego .. bo chce sie poscigac hehe ;p a noi wspomniał co bys się do niego odezwał na gadulca
Marcin chyba bedzie też chciał leciec....
Piotrek a mi Marek nontoper nawija i się pyta czy walimy na Chociwelską na rozpoczecie sezonu tuningowego .. bo chce sie poscigac hehe ;p a noi wspomniał co bys się do niego odezwał na gadulca
Marka to wciągne wlotem i wywale wydechem akurat się zmieści hehehe olac ten tuning schow jedziemy na prawdziwą meską impreskę
więc tak jutro godzina 9:00 spotykamy się w zdrojach na parkingu lidla ja juz nie mam wolnych miejsc ale czekamy na inne auto badz auta polecam ta impreske naprawde warto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha zapomnialem dodac ze bedzie tvn turbo i opt jezeli ktos ma stare auto moze wziasc udzial w tej impresce
Ostatnio zmieniony przez pikero 2008-03-29, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Reaktywóję temat
W zwiazku z tym ze Pikero wspominał coś o ponownym wyjezdzie na destruction derby mam pytanie kto sie pisze jechać to pojedziemy jedna bellą no chyba ze chętnych bedzie wiecej. Napewno niedziela tylko gdzie i o której??
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Pikero gdzie Ty nasza złota rączko
Marcin ja mykam jeszcze swoją biore kolesia i kuzynki bo mnie meczą że chącą jechac hehe..
Może Rosik bedzie chciał leciec ? nio Panowie odzywac sie....
Bo z Tobą Marcin to Pikero i Kali (jesli dobrze zapamiętałem) śmiga wiec wsumie jeszcze jedno miejsce wolne jest
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-18, 00:20
Jakby się miejsce znalazło to się piszę - ja bez samochodu bo Bella coś chorowita się zrobiła...
Pikero nie martw się - ja już tomahawk wykopałem i jutro odtańczę taniec słońca do niedzieli się wypogodzi.
spoko tam gdzie sa zawody to w pewnym sensie tajemnica - bo sa że tak powiem małolegalne wpisowe 0 zł ale spoko wszyscy chętni mogą jechać zemną ponieważ właściciel toru jest moim przyjacielem co do wyjazdu to problem jest tej natury że nie waidomo czy odbędą się zawody ????? z powodu pogody .....bliższe info będę znał wieczorem jeżeli nie teraz to za tydzień będą ... polecam linki które umieściłem jednak na żywo nei do opisania
to w tym ukladzie Rosik jak chcesz wsiadasz do mnie a jeszcze jedno miejsce jest bo moja piękna przyjmuje pięciu alfistów na raz no chyba ze cenimy wygode to jedziemy we 4
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum