Klub RadicalToys dziękuje za połączenie sił na dzisiejszym spocie ...
Myślę że następnym razem będziemy lepiej dograni czasowo i miejscowo szkoda że koolega luki166 nie mógł zobaczyć szaleństwa na lotnisku, ale może następnym razem ...
Dobry motyw, jestem za tylko trzeba by było jakiś konkretny termin ustalić. Pozdrwiam
_________________ Moje Kochanie;)
Joseph Gość
Wysłany: 2008-03-31, 04:39
M@rtini napisał/a:
Joseph jak jechałem za tobą na trasie w drodze powrotnej z lotniska to alfina od czasu
do czasu ostro kopciła ci na biało z rury.
to alfa mojego brata nie wiem czemu tak sie dzieje ale mysle ze problem ten zostanie rozwiązany
Fajne spotkanko do zobaczenia na następnym
Pozdrawiam wszystkich uczestników
cikawie bylo co prawda kebaby mnie ominely ale milo was bylo widziec na spocie RT czujcie sie zaproszeni na nastepny
Nareszcie nie bylem jedyny
Czekam na Qv chcialbym zobaczyc to na zywo
cikawie bylo co prawda kebaby mnie ominely ale milo was bylo widziec na spocie RT czujcie sie zaproszeni na nastepny
Nareszcie nie bylem jedyny
Czekam na Qv chcialbym zobaczyc to na zywo
Nie wiem jak reszta alfiarzy ale ja będe widoki tam ciekawe
_________________ Alfa Romeo: sportowe serce, ogromna witalność, dźwięk silnika, elegancja kształtów i włoski design.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum