Nom ogólny bilans to jedna Alfa na holu, i 3 mandaty po 100zł i 1pkt;P Chcieli wlepić po 400zł i po 3 pkt ale dało radę wytargować:) Ogólnie zlot [cenzura - zajefajny], mój pierwszy ale już nie mogę się doczekać następnego:D
Ostatnio zmieniony przez dominik156 2008-03-30, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Nom ogólny bilans to jedna Alfa na holu, i 3 mandaty po 100zł i 1pkt;P Chcieli wlepić po 400zł i po 3 pkt ale dało radę wytargować:) Ogólnie zlot [cenzura - zajefajny], mój pierwszy ale już nie mogę się doczekać następnego:D
no paskudnie z tymi mandatami i zta alfa co padla
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
Lepiej że te mandaty 3 osoby niż jakby z kamery na rynku po blachach obczaili:/ Bo tam kamera była. Wtedy by się już nie potargowalo. Ale policjant odważny. Na maskę prawie wskoczył
PS. Może ktoś z tych gapiów co stali wrzuci gdzieś filmik z ucieczki:D Trzeba YouTube i Wrzute śledzić:D
Ostatnio zmieniony przez dominik156 2008-03-30, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
zlocik GITES silnik mi padł ale wkoncu to tylko silnik:)mandat 100/1pkt ale wkoncu to tylko mandat heheh niczego nie załuje.Teraz jakoś powymieniac to co udało się zarchiwizować i gites.Ci co niebyli niech załuja:P
Dokładnie niech żałują było super, a startu z rynku (jak pały zawitały) to by się F1 nie powstydziło.
Qdlacz napisz jak tam twoja Alfa, jak już coś będziesz wiedział.
Pozdro dla wszystkich którzy byli na spocie.
Ostatnio zmieniony przez Lesio 2008-03-30, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
A ja tez bylem... I powiem ze bylo bardzo SUPER....Dzieki wszystkim ze przygarneliscie zwykla Lancie Dedre na spocik....
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
Dokładnie niech żałują było super, a startu z rynku (jak pały zawitały) to by się F1 nie powstydziło.
Qdlacz napisz jak tam twoja Alfa, jak już coś będziesz wiedział.
Pozdro dla wszystkich którzy byli na spocie.
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: TS
Rocznik: 1999
Wysłany: 2008-03-30, 20:45
Super było,pogoda dopisała atmosferka też rewelacja a ten wyjazd z rynku rewelacja jednak po powrocie zasmuciła nas wiadomość o wypadku naszego klubowicza Mariusza jego jedyna i nie powtarzalna czerwona alfa 33 zakończyła swój żywot na jednym z radomskich skrzyżowań
Super było,pogoda dopisała atmosferka też rewelacja a ten wyjazd z rynku rewelacja jednak po powrocie zasmuciła nas wiadomość o wypadku naszego klubowicza Mariusza jego jedyna i nie powtarzalna czerwona alfa 33 zakończyła swój żywot na jednym z radomskich skrzyżowań
widzialem fotki tej 33 szkoda szkoda jej bo byla b.ladnahttp://www.forum.alfaholicy.net/topics7/byla-i-nie-ma-vt8830.htm?sid=3233a250a41b081a7e249b3fe3060459#96222
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum