Przepraszam najmocniej za to powielenie postów, poprostu wyskoczył mi jakiś błąd i nie sądziłem, że post został dodany, toteż próbowałem ponownie, uprzejmie proszę o usunięcie !
pikero Magnecor Competition KV 85 to naprawdę kawałek dobrego kabla , a wierz mi przerobiłem już kilka różnych producenckich gniotów (Kraft , Janmor)
Addicted masz rację to OZ model Ultraleggera , moim zdaniem dużo ciekawszy od poprzednika - Superleggery , mocna i niezawodna - niestraszne są jej uderzenia i wpadnięcia w dziury na naszych kochanych polskich drogach - jak dotąd zawsze dowiozła mnie do domu
Garos mnie się wydaje że piotriix to zamierza pieścić ale już coś innego ...
bobryt robak#21 i inni zawstydzacie mnie ! wierzcie mi że jeszcze wiele dałoby się zrobić i sporo ognia wykrzesać z tego starego kwadrata (jak mawia marekm) , zdjęcia nie zawsze ukazują 100% prawdy ... Nie ma tak dobrze żeby nie mogło być lepiej .
Ja pierdykam...
to sie nazywa miłosc
Piękna ta Twoja 155... Ty wszystkie komplety felg masz 16'' ?
zawieszenie masz gwintowane czy amory sportowe plus sprężyny sportowe ?
swoją drogą w V6 jest inna pompa wspomagania, ta nowa przekladnia nie robi roznicy czym jest pompowana??
Najwyraźniej nie robi, ja mam teraz siłą rzeczy pompę z lancii, działa mi jak trzeba z quickrackiem. Może ktoś ciekawski sprawdzi czy są różnice w ciśnieniu i przepływie ;-)
Jak zainstalujesz te wszystkie "plasticzki" to zapodaj fotki.
zdjęcia będą jak najbardziej tylko czekam na finalizację wszystkich zamierzeń
robak#21 napisał/a:
czy ja tez widze naszywki logoAR and cuore sportivo
zgadza się - mają znaleźć się na torbie na narzędzia w bagażniku
KUBAS napisał/a:
Ty wszystkie komplety felg masz 16'' ? zawieszenie masz gwintowane czy amory sportowe plus sprężyny sportowe ?
info z minionego roku dotyczące felg są już nie aktualne - felgi pozostały mi 16" i 17" , mniejszych się pozbyłem bo uznałem że są za małe
a zawieszenie nie jest gwintowane ale obniżone z możliwością regulacji twardości na obu osiach
Alfista napisał/a:
jak wszystko od 155 po lifcie ładujesz to i moze o błotniki sie pokusisz
wiesz jak to jest - przyzwyczaiłem się i pomimo pewnych pomysłów w tym temacie nie zamierzam tego zmieniać
Alfista napisał/a:
swoją drogą w V6 jest inna pompa wspomagania, ta nowa przekladnia nie robi roznicy czym jest pompowana??
nic mi nie wiadomo aby pompa sprzed i po lifcie była inna i to może dobrze - pewnie bym się od razu denerwował a tak to bezstresowo założyłem krótszą przekładnię i działa perfekcyjnie ; może tak jak mówi Digit nie ma to znaczenia
I na koniec jeszcze kilka fantów które zagościły lub wkrótce zagoszczą na pokładzie Belli :
Ja pierdykam
będe miał chyba brac z kogo przykład aby swoja 155 tak dopiescic... już powoli planuje małe zmiany hehe ale Ciiii co by Majkel nie usłayszał
Ja pierdykam
będe miał chyba brac z kogo przykład aby swoja 155 tak dopiescic... już powoli planuje małe zmiany hehe ale Ciiii co by Majkel nie usłayszał
Pozdrawiam
no to bierz Kubas bierz i na początek wywal gaz ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum