Witam. Mam pytanie. Do kogo zwracać się w sprawie gadżetów??? To już ponad miesiąc od kiedy wpłaciłem pieniądze za koszulki i niestety nadal nic. Nie chce nikogo poganiać, chciałbym po prostu dowiedzieć się na jakim etapie jest sprawa.
andrzew, postaram się do końca tygodnia wyjaśnić tą sprawę z Werą
Wiem, że już bardzo długo czekasz, ale proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Tak jak napisał Garos, Wera ma przejściowe trudności i bardzo rzadko zagląda na forum
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
andrzew, postaram się do końca tygodnia wyjaśnić tą sprawę z Werą
Wiem, że już bardzo długo czekasz, ale proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Tak jak napisał Garos, Wera ma przejściowe trudności i bardzo rzadko zagląda na forum
IK@R_1886
smycze jeszcze są, o poduszke zapytam czy jest mozliwosc dorobienia, koszulek juz brak, ale jak bedzie minimum 20chetnych to zamówimy nowe koszulki. Z zamówieniem poczekaj az AR_33 poda nr konta i sie z Tobą skontaktuje.
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-03-26, 09:51
Ja też nic jeszcze nie dostałem,dogadałem się kiedyś z Werą i miała wysłać.... na razie znów czekam,na szczęście jestem bardzo cierpliwy i żyje świadomością, że jednak za niefługo dojdą...
UWAGA DO CZASU OGŁOSZENIA NOWYCH ZAPISÓW NA GADŻETY PROSZĘ O NIE WPŁACANIE PIENIĘDZY NA ŻADNE KONTA.
Osoby które wpłaciły pieniądze a nie otrzymały gadżetów proszę o kontakt na PW.
Proszę podać kwotę nr konta z jakiego zostały przelane i za jakie gadżety.
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum