Bum siakalaka....
ja na 99% Się pisze ... widze koledzy zachwalają impreze więc zapewne warto odwiedzic Pomorze....
Tylko trza jakos zgrac i zebrac ekipe i można lutowac
czekamy na jakies info..
Jak narazie z 5 bedzie
a napewnoe cos się jeszcze dopisze
a jesli bedzie Koszalin i ekipa Majkela leciec to będziem sunąc w strone Trójmiasta nie małą ekipą ... tak sądze
No to mamy plan zlotu,pewne sprawy mogą ulec zmianie w zależności od ilości uczestników.
Dzień I
12.00 spotkanie na skwerku ( rejestracja , rozdajemy identyfikatory, itd)
14. 00 obiad w restauracji
ok 16 wyjazd do Władysławowa (Ośrodek "NEPTUN" ten sam co w zeszłym roku)
17-18 Władysławowo , rozpakowanie w domkach , wieczorem czas wolny przy....:)
Dzień II
Mniej więcej o 09:00 przemieszczamy sie na stara żwirownie(to samo miejsce co w ubiegłym roku)
10-14 Quady , konie , ścianka wspinaczkowa , strzelnica ,
14-16 czas wolny
16 -17 Rejs kutrem po Bałtyku oraz porcie Władysławowo ( mieści ok 60 osób wiec bedzie podział na grupy ,jeżeli będzie dużo chętnych)
wieczorkiem ok 20-21 grill i piwko
Dzień III
11:00 podział na dwie grupy (dla chętnych)
Pierwsza grupa to wycieczka na hel czyli:
- Władysławowo
- Chałupy
-Kuźnica
- Jastarnia
- Jurata ( deptak , molo , wieża widokowa)
- hel ( stary bunkier z fundamentem jednego z dwóch największych dział II wojny świat., namierzalnia, fokarium i inne fortyfikacje)z klubowym przewodnikiem Marcinem
Druga Grupa (dla chętnych)
- Rozewie (latarnia morska)
- Jastrzębia Góra ( najbardziej na północ wysunięta miejscowość, deptak )
Karwia , odpoczynek na plaży
Wieczorkiem ognisko i kiełbaski ....
Wszystko co zostało wymienione powyżej,jest wliczone w koszt zlotu i wynosi:
więc dobra.. ja zakładam temata w naszym dziale aby dowiedziec sie kto jest chetny na wypad na Pomorze i wtedy damy cyne....
ja wsumie napewno heheh
Pozdrawiam
Mozna wchodzic na nasze forum i do zapisania sie na zlot,nie ma potrzeby rejestracji.Starajmy się wszyscy,aby do końca kwietnia sprawy zapisów i przelewów były zamknięte.
Piwko bedzie i to darmowe,załogi które zagościły w zeszłym roku pamiętają słynny rol bar,w tym będzie również
_________________ AR-nic wiecej...
Ostatnio zmieniony przez spike 2008-03-22, 23:19, w całości zmieniany 1 raz
Jak narazie mamy wstepna rezerwacje na ok 100 osob. Jezeli chetnych , zapisanych wstenie bedzie wiecej to nie ma problemu. W ubieglym roku bylo nas ok 110osob. Tak wiec liczymy na podobna frekfencje albo i wieksza bo pogode juz zamowilismy
wstępnie się pisze 2 os na pokój 2 osobowy najchętniej i jeszcze nie wykluczone że będę musiał zabrać moje zwierze więc proszę o zorientowanie sie czy istnieje taka możliwość (małe zwierze w klatce - fretka) chociaż będę się starał zostawić znajomym na te parę dni
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
zlot jest od 22-25
a w planie zlotu są wymienione tylko 3 dni, jak można to
poproszę o pewne wyjaśnienie,
z tego rozumiem, że niedziela już jest takim dniem wolnym
i poświęconym na wyjazd ?? acha no i w cenie są 3 noclegi ??
Jak narazie mamy wstepna rezerwacje na ok 100 osob.
Mam nadzieję, że w tej setce są dwa miejsca dla Pyrek
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
to tylko dwie Alfy będą pomykac z Poznania ??
taka Wasza liczna grupa tam jest....ogarnijcie sie chłopaki
ahhha jakbyscie lecieli na zlota przez Słupsk to moglibyscie dołonczyc do nas bo My będziemy cisneli przez Koszalin,,, więc im większa ekipa tym fajniej...
ahhhha jedno pytanko . dlaczego na stronie alfaclub niema rzadnego info o zlocie ? może i tam by były chętne osoby na ten fajny zlocik
ahhha jakbyscie lecieli na zlota przez Słupsk to moglibyscie dołonczyc do nas bo My będziemy cisneli przez Koszalin,,, więc im większa ekipa tym fajniej...
Z Poznania do Gdyni jedziemy przez Bydgoszcz, Świecie
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
wstępnie się pisze 2 os na pokój 2 osobowy najchętniej i jeszcze nie wykluczone że będę musiał zabrać moje zwierze
Noclegi są w domkach, na parterze pokój z 2 łóżkami a na pięterku pokój z 3 tapczanami
także albo szukacie jednej osoby do towarzystwa na piętrze, albo parki na parter myślę, że nie będzie z tym problemu Jeżeli chodzi o zwierzaczka, to jak nie znajdziecie opiekuna to jak najbardziej zabierajcie na pomorze w zeszłym roku był piesek
amser_sl napisał/a:
z tego rozumiem, że niedziela już jest takim dniem wolnym
i poświęconym na wyjazd ?? acha no i w cenie są 3 noclegi ??
Niedziela jest dniem, w którym część osób wyjeżdża po śniadaniu (Ci, którzy mają najdalej) Dla pozostałych jest to tzw. czas wolny, ale oczywiście nikogo nie zostawimy bez opieki i w razie potrzeby służymy pomysłami na spędzenie czasu 150 PLN to cena, w którą są wliczone 3 noclegi
AR_33 a nie lepiej jechać przez Piłę i za nią byśmy sie spotkali? Droga nawet krótsza, może nie szybsza, ale po zaszłym roku obwodnica 3-miasta źle mi sie kojarzy Jakbby sie udało to byśmy jechali ty Robert, ja i Andrzej ze Słubic Chyba, że namówisz jeszcze jakąś pyrkę
Kubas przez Słupsk z Poznania raczej troche nie po drodze.
2 opcje trasy, żeby nikomu smutno nie było po drodze
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2008-03-26, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum