Wysłany: 2008-03-08, 17:05 KRAKÓW - cykliczne comiesięczne spotkania !?
Witam Serdecznie
Jako że na minionym spocie zjawiło się bardzo mało osób, postanowiliśmy umieścić informację o następnym spocie wczesniej, aby każdy mógł sie zaznajomić i zaplanować sobie weekend z wyprzedzeniem. A więc jak w temacie następny spot proponujemy 06.04.2008 godzina 15:00. To jt na razie propozycja, jeśli wiekszości bedzie pasował inny termin lub godzina - zmienimy.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez goofy2 2008-03-10, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Kurcze, ciężko mi planowac cokolwiek. Ten weekend miałem pierwotnie spędzic w Krakowie, no ale sami wiecie jak to jest. Jak nic mi znowu nie wypadnie, to prawdopodobnie się zjawię.
Ja póki co deklaruję swoją obecność. Oby tylko pogoda dopisała, no i oczywiście ekipa
Muszę jeszcze zasięgnąć informacji u mojej drugiej połówki, żeby nic nie planowała...
A godzina, to która mniej więcej?
Pozdrawiam.
- Rafał
z mila checia zawitam jak babcia popilnuje mi cory ... pozdro
heh, czyli jednak czasem opłaca się żyć w zgodzie z teściową
Jeśli jednak jest inaczej, to zabierz dziecko ze sobą - od małego trzeba wpajać afaholizm najmłodszym
Pozdrawiam.
- Rafal
_________________ ...no alfa,
no fun!
mooky82 Gość
Wysłany: 2008-03-16, 11:10
troche za mala jest na dluzsze wypady ... zobacze jak sytuacja sie rozwinie. pozdro
Model: Inny
Silnik: do DU.. !
Rocznik: 1981
Wiek: 27 Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 52 Skąd: Zakopane/Nysa
Wysłany: 2008-03-20, 20:46
jedzie ktos do krk od strony zakopianki,jesli tak to bym sie zaczepil na zderzak bo pewnie sie zamotam a jesli nie to podajcie namiary jak tam dojechac od ronda na matecznym. dzieki Adam
Mam pytanie jak się bardziej opłaca jechać tam ? Wskakiwać na autostradę czy Olkuską drogą?
opłacać sie bardziej bedzie olkuską, ale ja wole autostradą, raz ze szybciej, dwa ze nie mecze sie jazdą po dziurach, jak komu pasuje
jesli bedziecie autostradą, to zwolnijcie przed kazdymi bramkami do 70 tak jak ograniczenia pokazują bo postawili fotoradary i uwazajcie na jasno-bordowe mondeo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum