Mimo że forum tętni życiem, myślę że fajno by było troche ruszyć ze stroną główną. Od chwili jej powstania było chyba z 5 newsów, i jeżeli coś ma przyciągać tutaj fanów marki to powinny to być również nowinki ze świata.
Chętnie poczytałbm o nowościach, premierach Alfy Romeo, jak również o limitowanych edycjach, czy obejrzał bym fotki z np. Genewy
Nie wiem ile osób pracuje nad stroną ale chętnie dołącze się i ożywię trochę stronę Alfaholików. Myślę że pozostali użytkownicy równiez wtedy nie pozostaną bierni i będą nas informować o artykułach w innych portalach lub innych ciekawostkach zwiazanych z AR
pozdr
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2008-03-14, 00:41, w całości zmieniany 1 raz
osoby chetne do pomocy zawsze mile widziane jesli chcesz sie zajac pisaniem to ja jestem za, ale decyzje musi podjąć administracja, a czesc administracji jest na urlopie
Myślę że pozostali użytkownicy równiez wtedy nie pozostaną bierni
tez tak myslalem i sam wzialem sie za tlumaczenie newsow z zagranicznych stron. mimo ze ich nie czytam i z ang noga jestem... czy kogos to ruszylo? chyba nie bardzo...
tak to jest, jak szukac porady to wiadomo gdzie trafic, a jak pomoc innym to juz gorzej. a wystarczy na szybko cos napisac/przetlumaczyc, sa przeciez ludzie od poprawiania, redagowania, ktorzy moga dopracowac tekst...
Tuti wiem wiem, sam od 7 lat prowadze teraz praktycznie samodzielnie pewną stronę (można znaleśc ją w moim profilku) i wyszedłem z założenia że jeżeli chce się coś zrobić dobrze, lepiej zrobić to samemu. Tłumaczenie z anglika mam obcykane, ale w kwestii Alf myśle że sporo wiadomosci jest na polskich portalach.
a wiec zapraszam do częstszego odwiedzania naszej strony głównej
jeszcze jedno:
jeśli natkniecie się gdzieś na jakieś ARTYKUŁY, TESTY, CIEKAWOSTKI o AR w Internecie czy gazetach, lub zobaczycie że będzie jakiś program w TV w której będą Alfy pokazywać to piszcie do mnie na PW czy na maila lub GG!
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2008-03-14, 00:40, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-14, 01:03
Ja zgłaszam się na ochotnika jak będzie trzeba coś przetłumaczyć z angielskiego albo francuskiego. Niestety na same szukanie newsów nie mam czasu - jak widać jedyny wolny czas mam późnym wieczorem\nocą
wiesz, mi tam nie zależy żeby ktoś szukał. chodzi jedynie żeby przy okazji jak ktoś gdzieś zauważy to dał cynka. od szukania to już moja głowa jest
co do tłumaczeń bede o tobie Rosik pamietał
Bobryt, ładnie sie rozpedziłeś mam nadzieje ze impetu nie wytracisz, bo jak tak bedzie jak teraz to strona główna bedzie w pełni żyła bardzo fajnie, jak bede widział newsy to bede podsyłał info.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum